Sıla günler sonra ilk kez ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Sıla, Haluk Levent'le bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sıla günler sonra ilk kez ortaya çıktı!

Oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan ünlü şarkıcı Sıla, günlerdir sessizliğini koruyordu. Sıla, Haluk Levent'le bir araya geldi.



Popçu Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisini darp ettiğini iddia etmiş, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Hem Kural’ın hem de Gençoğlu’nun karşılıklı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.



Sıla günler sonra ilk kez ortaya çıktı!



'Gözlerin gülsün'



Sessizliğini koruyan Sıla günler sonra ortaya çıktı. Sıla ile bir araya gelen Sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşım yaptı.  Levent, fotoğrafı “Gözlerin gülsün, hep gülsün.” notuyla yayınladı.



Sıla'dan günler sonra duygulandıran paylaşım



Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla günlerce gündemden düşmeyen şarkıcı Sıla Gençoğlu, sosyal medya sessizliğini 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bozdu.



Şiddet gördüğü gerekçesiyle Ahmet Kural ile mahkemelik olan Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geçtiğimiz yıl çekilmiş bir fotoğrafını instagram'da paylaştı.



Sıla, hayatını kaybeden öğretmeniyle ilgili yazdığı satırlarıyla duygulandırdı:



"İzmir burası. Geçtiğimiz yıl. Tüyap Kitap Fuarı. Şiir kitabımın imza günü için oradayım. Soldaki Birol hocam (Birol Can). Sağdaki İsmail hocam (İsmail Uymur). Birol hocama uzun ömürler nasip olsun, İsmail hocamı, hocamızı bu sene kaybettik. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersimize girerdi ve hayatı anlatırdı. Filozof olduğunu düşünürdük. Teneffüslerde sohbet etmek için yakalamaya çalışırdık koridorlarda. Engin bir öngörü, derin bir sezi, derya deniz bir sevgiyle bakardı, gördüğünü görürdük. Şanslıydık! Bir de jilet gibi giyinirdi, her zaman şık. O gün imza gününde bana baktı dedi ki: 'Sıla, çok iyisin ha!' Mahçup olup, sadece sarılabildim. Sağol canımın içi İsmail hocam. Nur içinde yatsın o altın kalbin. Sayende ne çok şey öğrendik. Ve tüm öğretmenlerimiz, sayenizde o kadar çok şey değişebilir ki. İyi ki varsınız. Başöğretmeniz Mustafa Kemal Atatürk ışıklarda yat.Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.Canım İsmail hocam, öğrencilerin seni hiç unutmayacak.Söz!"



Sıla günler sonra ilk kez ortaya çıktı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin