Sıla - Ahmet Kural davasına sayılı günler kala dilekçeler peş peşe geldi

Davanın ikinci duruşmasına sayılı günler kala, Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu cephesinden mahkemeye peş peşe dilekçeler verildi.

Google Haberlere Abone ol
Sıla - Ahmet Kural davasına sayılı günler kala dilekçeler peş peşe geldi

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği gerekçesiyle kasten yaralama suçundan 5 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural dün davanın görüldüğü 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ne dilekçe vererek, kovuşturmanın genişletilmesi talebinde bulundu. Gerekçe olarak da Sıla’nın olay günü üzerinde bulunan beyaz kanlı gömleğin delil olarak sunulmasından vazgeçilmesi gösterildi ve beyaz gömlekteki kan lekelerinin Sıla’ya ait olmayabileceği iddia edildi. Olay günü Sıla’nın üzerinde olan gömleğin savcılık tarafından incelenip incelenmediğinin sorulması talep edildi.



SILA’NIN AVUKATI DA DİLEKÇE VERDİ: DAVAYI UZATMAYA YÖNELİK



Ahmet Kural cephesinin bu hamlesinin, davayı uzatmaya yönelik olarak yapıldığını ileri süren Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir de, mahkemeye verdiği dilekçede, Ahmet Kural’ın alt sınırdan uzaklaşılarak cezalandırılmasını, daha önce uyuşturucu kullanmak suçundan verilen cezanın hükmünün de geri bırakılmamasına karar verilmesini talep etti.



SAVCILIK KURAL’IN 5 YILA KADAR HAPSİNİ İSTİYOR



Ahmet Kural’ın, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi talep ediliyor.



İKİNCİ DURUŞMA 22 NİSAN’DA…



İlk duruşması 7 Mart’ta görülen davanın ikinci duruşması 22 Nisan Pazartesi İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin