Siccin 6'dan korkmayan 95 bin TL kazanacak

'Siccin 6'yı izleyenler 95 bin TL para ödülü kazanma şansını elde edecek.

Google Haberlere Abone ol
Siccin 6'dan korkmayan 95 bin TL kazanacak

Yazın tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi olan 'Siccin' serisinin son halkası 'Siccin 6' bu Cuma vizyonda olacak, vizyon öncesi gerçekleşecek yarışmada ise 'Siccin 6'yı izleyenler 95 bin TL para ödülü kazanma şansını elde edecek.



2014 yılında başlayan Siccin serisi aralıksız her sene seyircisiyle buluşurken, bu senelerde de yılın en iyi korku filmi seçilmişti. 2018 yılında “Siccin 5” filmini izleyip en çok korkana 20 Bin TL ödül verilirken bu seneki ödülün 95 Bin TL olması açıklanır açıklanmaz sosyal medyada büyük ses getirdi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



“Siccin 6” filmi korkutmaya geliyor ve yarışma başlıyor!  Filmi izleyip hiç korkmayan kişi büyük para ödülünün sahibi oluyor!  Bu postun altına "Hayatta en çok korktuğu şey"i yorum olarak yazan takipçilerimiz arasından jüri 4 şanslı takipçimizi seçecek. Seçilen takipçiler 8 Ağustos Perşembe günü Cinemaximum Cevahir’de saat 19.30’da, 6 numaralı salonda filmi izleyerek “Siccin 6 Para Ödüllü Özel Gösterim Yarışması”na katılma şansı yakalayacak!  Katılım koşulları cinemaximum.com.tr’de ve bio’daki linkte! #Siccin6 #Cinemaximum @tmefilmleri



Cinemaximum (@cinemaximum)'in paylaştığı bir gönderi (5 Ağu, 2019, 7:30öö PDT)






"'Siccin 6' filmi korkutmaya geliyor ve yarışma başlıyor! Filmi izleyip hiç korkmayan kişi büyük para ödülünün sahibi oluyor!" cümleleriyle Cinemaximum resmi instagram hesabından yapılan paylaşımdaki açıklamaya göre; paylaşımın altına "Hayatta en çok korktuğu şey"i yorum olarak yazan takipçiler arasından jüri 4 şanslı takipçiyi seçecek. Seçilen takipçiler vizyondan bir gün önce 8 Ağustos Perşembe günü filmi izleyerek “Siccin 6 Para Ödüllü Gösterim Yarışması”na katılma ve 95 Bin TL ödülü kazanma şansı yakalayacak.



Siccin 6’yı izleyen 4 şanslı kişinin büyük ödül 95 Bin TL’yi kazanması için yapması gereken ise film süresince gözünü perdeden hiç ayırmadan filmi izlemesi ve hiç korkmaması. 95 dakika süren filmi izlerken kimin korkmadığıysa salona yerleştirilecek özel kameralar aracılığıyla tespit edilecek.



Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi’nin senaryosunu da yazdığı Siccin 6’nın yapımcılığını Muhteşem Tözüm üstlenirken, dağıtımını ise TME Films gerçekleştiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer ve Kurtuluş Şakirağaoğlu gibi isimler yer alıyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin