Show TV'nin reyting birincisi olan dizisi final mi yapıyor?

Show TV'nin yaz ekranında izleyici ile buluşan dizisi için final kararı verildiği iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'nin reyting birincisi olan dizisi final mi yapıyor?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yazlık dizi olan Meleklerin Aşkı dizisinin reytingde zirvede olduğunu fakat reyting oranının yeterli olmadığı iddialarının olduğunu yazdı.



Koloğlu, "İzlenme oranı total izleyicide 4.84... (son hafta) Yeni sezon için bu oranın bile yeterli olmayacağı iddia ediliyor. “Görevini tamamlar, finali yapar” deniliyor." ifadelerini kullandı.



Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısından o bölüm:



SHOW TV DİZİYİ NEDEN KALDIRDI?



'Darısı Başımıza' final yapıyor. İzlenme oranlarında gün birincisiydi. Peki niye bitiyor? Üç reyting yetmiyor. ‘Bedava ‘’Güldür Güldür Show’ tekrarları da aynı reytingi alıyorsa, niye para verelim?’ diye düşünülmüş olabilir. Bana gelen bilgilerin ana fikri bu... Diziyi çeken şirket ‘Erkenci Kuş’u da izleyiciyle buluşturuyor. Yapım, 8.5 reyting alıyor. “Bizim kanalın dizisi niye almıyor?” diye sorulduğunu tahmin ediyorum. Valla bizim ev ahalisi izliyordu ‘Darısı Başımıza’yı... Hiç de fena değildi.



O bile final yapabilir



Show TV’nin diğer yazlık dizisi ‘Meleklerin Aşkı’ da gün birincisi oluyor. İzlenme oranı total izleyicide 4.84... (son hafta) Yeni sezon için bu oranın bile yeterli olmayacağı iddia ediliyor. “Görevini tamamlar, finali yapar” deniliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin