Show TV programları medyanın gündeminde!

Interpress Show TV'de yayınlanan programları inceledi.

Google Haberlere Abone ol
Show TV programları medyanın gündeminde!

Birçok televizyon kanalının yayınlamış olduğu programlar yazın gelmesiyle birlikte tatile girerken, Show TV ekranlarında yayınlanan programların hem reyting hem de haberde öne çıktığı belirlendi.



Medya Takip Ajansı Interpress’in üç bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan incelemesine göre, Show TV de yayınlanan başta yarışma olmak üzere kadın, yemek ve mizah gibi programların geçen ay oldukça çok konuşulduğu tespit edildi.



Yarışmalarda “Çarkıfelek” öne çıktı…



Geçtiğimiz ay Show TV ekranlarında yayınlanan “Çarkıfelek” isimli yarışma medyada çok fazla konuşulurken, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sunduğu yarışma ile ilgili yazılı basına 168 haber yansıdığı belirlendi.



Kadın programlarında “İclal Aydın ile Yeniden” ilk sıraya yerleşti…



Ekranlarda yayınlanan kadın programlarının çoğu yaz nedeniyle araya girerken, Show TV’de yayınlanan “İclal Aydın ile Yeniden”in yazılı basında 98 haberle gündeme geldiği tespit edildi.



Güldüy Güldüy Show Çocuk” çok fazla konuşuldu…



Mizah programları içinde geçtiğimiz ay öne çıkan program ise Show TV ekranlarının sevilen programı “Güldür Güldür Show”un çocuk versiyonu olan “Güldüy Güldüy Show Çocuk” olurken program hakkında yazılı basında 63 haber yayınlandığı belirlendi.



“Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” haberin zirvesinde…



Televizyonların yayınladığı yemek programları izleyici tarafından hayli ilgi görürken, geçen ay Show TV ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” ile ilgili yazılı basında toplam 37 haber çıktığı saptandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin