Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti

Dünyaca ünlü şarkıcı, Dolmabahçe’de Vodafone Park’ta sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Vodafone Park’ta dün akşam 30 bin hayranını coşturdu. Konserine Türkçe “Merhaba Türkiye” diye başlayan şarkıcı “Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum” dedi.



"Shakira İstanbul'u salladı! İşte, konserden kareler" Galerisine Göz At



12 Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, ‘El Dorado’ isimli dünya turnesi kapsamında dün akşam Dolmabahçe’de Vodafone Park’ta sahne aldı. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserine Shakira, Türkçe “Merhaba Türkiye” diyerek başladı.



Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti



Ünlü şarkıcı ‘Wolf’ isimli şarkısı sonrası “Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum. Bir kez daha harika bir gece geçireceğiz. İyi eğlenceler” dedi. Shakira Türkiye’ye daha önce 2002 ve 2007 yıllarında iki kere gelmişti.



Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti - Resim : 2



Konsere ünlü akını



Shakira’nın muhteşem sahne performansını izlemeye gelenler arasında Kenan Doğulu-Beren Saat, Suzan Kardeş, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı, Hacı Sabancı-Nazlı Kayı, Demet Sabancı Çetindoğan, Sinan Akçıl, Ezgi Mola, Selçuk Yöntem, Seçkin-Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Aleyna Tilki, Yonca Evcimik, Deniz Akkaya, Betül Demir, Emre Karayel, Ferhat Göçer - Ömür Gedik, Burcu Güneş gibi ünlü isimler de vardı.



Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti - Resim : 3



Üst düzey güvenlik



2000’e yakın polis ve özel güvenlik görevlisi Shakira konseri için Vodafone Park’ta görev aldı. Güvenlik önlemleri üst düzeyde tutulup, stadın çevresi trafiğe kapatıldı. (Hürriyet)



Shakira Boğaz'ı salladı! Ünlüler akın etti - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin