Sezen Aksu'nun acı kaybı

Ünlü sanatçının babası hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Sezen Aksu'nun acı kaybı

Sezen Aksu, babası Sami Yıldırım'ı kaybetti. Ünlü sanatçının babası 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sami Yıldırım bir süredir tedavi görüyordu.



Türk Pop'unun efsane ismi Sezen Aksu’nun bir süredir solunum yetmezliği sıkıntısı yaşayan babası Sami Yıldırım, 91 yaşında hayata veda etti. Sami Yıldırım, 18 Temmuz’da aniden rahatsızlanınca, yakınlarının çağırdığı ambulansla apar topar hastaneye kaldırılmıştı.



Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Yıldırım’ın solunum yollarındaki yabancı materyallere bağlı gelişen aspirasyon pnömonisi ve kandaki sodyum değeri düşüklüğü nedeniyle solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenmiş ve 5 gün tedavi görmüştü.



3 yıl önce de annesini kaybetti



Sezen Aksu, 2 Mart 2016'da da annesi Şehriban Yıldırım'ı kaybetmişti. 91 yaşında hayatını kaybeden annesinin cenazesinde güçlükle ayakta duran Sezen Aksu, sanatçı dostları tarafından teselli edilmişti.



Sezen Aksu'nun İzmir'de oturan annesi, emekli fen bilgisi öğretmeni Şehriman Yıldırım, kan basıncı düşmesi ve solunum güçlüğü nedeniyle geçen yıl 4 Ekim Pazar günü bir üniversite hastanesinin acil servisine götürülürken, İzmir Kent Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisine yatırıldı. Sezen Aksu, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olan annesinin hastaneye kaldırılması üzerine soluğu İzmir'de almış ve tedavisi süresince yanından ayrılmadı. 26 gün kaldığı yoğun bakımda tedavi gören Şehriman daha sonra ailenin isteği üzerine evine götürüldü. Evindeki odasında yoğun bakım şartları yaratılan Şehriman Yıldırım, evinde hayatını kaybetti.



Sezen Aksu'nun acı kaybı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin