Şeyma Subaşı ilk kez konuştu: Bu sosyallikte namaz kılamıyorum

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı ilk kez konuştu: Bu sosyallikte namaz kılamıyorum

Acun Ilıcalı'nın Eylül'de evleneceği sevgilisi, sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ilk kez konuştu.



Hürriyet Kelebek'ten Onur Baştürk'e konuşan Subaşı'nın açıklamaları şöyle:



"* Hakkındaki olumsuz yorumlara, hakaretlere nasıl katlanıyorsun?



- Bence onlar ne biliyor musun? İki elin parmağını geçmeyen kişiler. Aynı şeyleri döndürüp duruyorlar. Her insanın çok üzüldüğü zaman cinnet geçirdiği bir nokta oluyor. Benim de oldu tabii.



* Bu yorumlar ilk başladığında ne hissediyordun? Şimdi ne hissediyorsun? 



- Annem hep şöyle derdi: “Her yıl bir yıl önceki aklını beğenmeyeceksin kızım.” Ben bazen şöyle diyorum kendime: “İki hafta önceki aklımı bile beğenmiyorum!” Hepimiz habire yeni bir tecrübe ediniyoruz. Şimdiki aklımla 19 yaşında olsam yine şu an durduğum gibi dururdum. Artık her şeyi o kadar net ve açık görüyorum ki... “Zoom out” olarak olaya bakıyorum. Onların bana yazdığı kötü söz ya da beddua benim şu an seninle konuşmamı engelliyor mu? Acun’la birlikteliğimi engelliyor mu? Benim kızıma bir şey yapıyor mu? Ya da benim alacağım çantama? Ne oluyor yani? Bu kadar negatiflikle hiç tanımadıkları birine dolarak kendilerine zarar veriyorlar. Beni tanıyanlar benden hiç nefret etmedi şimdiye kadar. O yüzden o yorumları yapanlara bir set çektim. Etkilenmiyorum. Sadece kızıma ve aileme yazılanlardan dolayı çok üzüldüm. Çünkü çok iftira oldu. Bunu söylememem gerekiyor ama söyleyeceğim. Annemle babam bugüne kadar benden 1 lira bile istemedi. Ablam da öyle. Daha geçenlerde ablama doğum gününde bir çanta aldım. Ağladı, “İnanmıyorum” diye. Duygu sömürüsü yapmak istemiyorum ama dışarıdan neler neler düşünülüyor. 



* Ailen Acun’la olan ilişkini başından itibaren destekledi mi?



- İlk 1.5 sene bir şey bilmiyorlardı. Babam olay patlayınca gazeteden öğrendi! Ya zaten en başından anlatsam kitap olur... Acun o kadar cesaretli, vicdanlı ve iyi şeyleri içinde barındıran biri ki, zamanı geldi aileme “Şeyma’yı ben istediğim için etkiledim, etkilemeye çalıştım” dedi."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin