Şevket Çoruh 'Frankeştayn' oluyor!

Ünlü oyuncu, yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği sezonun yeni komedi filmi “Frankeştayn” için kamera karşısına geçecek.

Google Haberlere Abone ol
Şevket Çoruh 'Frankeştayn' oluyor!

Yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Özgür Bakar’ın yaptığı ve senaryosunu Kolpaçino filmlerinin de senaristi olan Suat Özkan, Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın birlikte kaleme aldığı sezonun iddialı komedisi “Frankeştayn” filminin çekimlerine başlandı.



Şevket Çoruh 'Frankeştayn' oluyor!



CANAVAR GİBİ KOMEDİ GELİYOR!



Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar ve Nazlı Tosunoğlu’nun yer aldığı filmde Şevket Çoruh, Frankeştayn olarak karşımıza çıkıyor.



Şevket Çoruh 'Frankeştayn' oluyor! - Resim : 2



Oyuncu Şevket Çoruh’a çekimlerine İstanbul’un Beykoz ilçesinde başlanan filmde Frankeştayn makyajı yapılacak. Çoruh’un makyajını plastik efekt & make-up artist Derya Ergün yapacak. Ünlü oyuncuya Frankeştayn rolü için Londra’dan özel bir peruk getirildi.



Çekimlerinin tamamı İstanbul’un farklı yerlerinde yapılacak olan film, konusu ve sürpriz konuk oyuncularıyla seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek.



Filmin Konusu:



İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Hikâyemiz de bu olaydan sonra başlar…



Frankeştayn'ı aşağıdaki sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz...



Web sitesi   : www.canavargibifilm.com



Facebook    : www.facebook.com/CanavarGibiFilm



Instagram   : www.instagram.com/CanavarGibiFilm



Twitter        : www.twitter.com/CanavarGibiFilm



 



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin