Şevket Çoruh: Frankeştayn çok eğlenceli ve farklı bir karakter

“Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn” filminin başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Ayçin İnci’den filmle ilgili ilk açıklamalar…

Google Haberlere Abone ol
Şevket Çoruh: Frankeştayn çok eğlenceli ve farklı bir karakter

Yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği ve ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un “Frankeştayn” olarak karşımıza çıktığı “Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn” filminin Beykoz’da başlayan çekimleri, İstanbul’un farklı noktalarında devam ediyor.



Filmin başrolünü paylaşan Şevket Çoruh ve Ayçin İnci, canlandırdıkları “Gürbüz-Frankeştayn” ve “Gülbahar” karakterleriyle ilgili ilk kez konuştu.



Şevket Çoruh: Frankeştayn çok eğlenceli ve farklı bir karakter



Ünlü oyuncu Şevket Çoruh filmle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



“Çok zor bir komedi aslında. Çünkü fantastik komedi… Tüm dünyada bilinen sinema karakteri Frankenstein’ın yerlisini yapıyoruz. “Türk işi Frankeştayn” yapıyoruz. Bir insanın başına böyle bir şey gelse, yeniden hayata dönse ne olur, ne biter, başına neler gelir bunları görüyoruz. Çok eğlenceli ve şaşırtıcı yönleri olan bir komedi. “ 



“ÇOK EĞLENCELİ VE FARKLI BİR KARAKTER”



Senaryo ve canlandırdığı karakterle ilgili de konuşan ünlü oyuncu, “Senaryoyu ilk okuduğum zaman da bana çok eğlenceli ve farklı geldi. Çünkü Frankeştayn olamadan önceki Gürbüz karakterinin ve ondan sonrasındaki Gürbüz karakterinin değişimini de yansıtacağız seyirciye. Eğlenceli güzel bir oyuncu kadromuz var. Zor, biraz meşakkatli ama seyirciyi çok mutlu edecek bir proje olduğunu düşünüyorum.” dedi.



ARKA SOKAKLAR DEVAM EDECEK”



Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yaptığı açıklamada ise “Dizi, önümüzdeki sene devam edecek. Yıllardır içinde olduğumuz ve 12’nci senesine giren bir iş…” ifadelerini kullandı.



Şevket Çoruh: Frankeştayn çok eğlenceli ve farklı bir karakter - Resim : 2



Filmde “Gülbahar” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ayçin İnci ise senaryo ve karakterle ilgili şöyle konuştu:



“SENARYOYU OKUDUKÇA GÜLDÜM”



“Menajerim senaryoyu bana ilk gönderdiğinde Suat Özkan ismini gördüm. Suat, benim hem arkadaşım, hem de Leman dergisinden bu yana “Kırık Leblebi” karikatürleriyle takip ettiğim ve senarist olarak çok beğendiğim biridir. Dolayısıyla keyifli bir şey okuyacağımı biliyordum. Okudukça güldüm ve “Gülbahar” karakterinin kafamda nerelere gidebileceğini görmüş oldum.



“Ardından “Frankeştayn”ı kim oynayacak sorusu oluşu kafamda. Şevket Çoruh ismini duyunca bu benim için ikinci bir artı oldu. Hızlıca kabul ettikten sonra okuma provasına girdik. Derken setimiz başladı.



“GÜLBAHAR, FRANKEŞTAYN’IN GELİNİ”



“Gülbahar”, filmde Frankeştayn’ın gelini… Saf tarafları olan bir mahalle kızı. Bu saf taraflarını oynamak da çok eğlenceli benim açımdan.



Yeni projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan İnci, “Dizi teklifleri geliyor, dizi yapacağım elbette. Ama gelenleri şu ana kadar reddettim. Eğer istediğim şeye yakın bir teklif alırsam kabul edeceğim ve yeni sezona yeni bir işle başlayacağım. Adını veremeyeceğim ama senaryolarının çıkmasını beklediğim birkaç proje var. “ diye konuştu.



Yapımcılığını Empati Yapım üstlendiği fantastik komedi filmi “Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn”ın yönetmen koltuğunda Özgür Bakar otururken,  senaryosunu Kolpaçino filmlerinin de senaristi olan Suat Özkan, Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım birlikte kaleme aldı.



Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayçin İnci, Sinan Bengier, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar ve Nazlı Tosunoğlu’nun yer aldığı film, sürpriz oyuncularıyla da gülmekten kırıp geçirecek…



Şevket Çoruh: Frankeştayn çok eğlenceli ve farklı bir karakter - Resim : 3



Filmin Konusu:



İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz (Şevket Çoruh), çevresinde üç kağıtçı ve dolandırıcı biri olarak tanınmaktadır. Bir gün Sarı Kenan (Hüseyin Elmalıpınar) isimli bir mafya babasıyla ters düşer ve bu durum canına mal olur. Hikâyemiz de bu olaydan sonra başlar…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin