Sevgilisinin ailesinden rest!

Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisi Eray Ölçüm’e ailesi rest çekti.

Google Haberlere Abone ol
Sevgilisinin ailesinden rest!

Geçtiğimiz günlerde Zehra Çilingiroğlu aşkıyla, gündem olan genç iş insanı Eray Ölçüm’e ailesinden uyarı geldi. Anne ve babası “Senin Zehra ile değil, kariyerinle anılmanı istiyoruz” diyerek oğullarına rest çekti.



Sevgilisinin ailesinden rest!



Ünlü sanatçı Hülya Avşar'la eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra'ya kötü haber… Zehra Çilingiroğlu, aradığı mutluluğu geçtiğimiz ay Ankaralı bir ailenin tek oğlu olan genç işadamı Eray Ölçüm'de bulmuştu.



Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı aşkıyla objektiflere yakalanan Zehra, "Ilişkiyi hangi taraf başlattı?" sorusuna "Evlenme teklifini ben yaptım" şeklinde esprili bir karşılık verdi. İkilinin aşklarını basının önünde gözler önüne sermesi, Ölçüm Ailesi'ni rahatsız etti. Bunun üzerine uluslararası bir şirket sahibi olan aileden oğullarına uyarı geldi.



Sevgilisinin ailesinden rest! - Resim : 2



Kredi kartı limiti düştü



Genç aşıkların magazin manşetlerinde gündem olmasını istemeyen anne Ayşegül ile baba Erhan Ölçüm, oğullarına "Şirketimizin varisi olarak özel hayatınla gündeme gelmeni istemiyoruz. Özel yaşamına saygımız var. Ancak bunu gözlerden uzak yaşamanı arzu ediyoruz" dedi.



Ölçüm Ailesi'nin şirkette aktif olarak görev alan oğullarının iş dışındaki yaşamına özen göstermesi için de genç iş adamının kredi kartlarının limitini düşürdüğü öğrenildi. Zehra'nın da babasından ihtar aldığı konuşulanlar arasında. (Saklambaç)



Zehra Çilingiroğlu: 'Evlilik teklifini ben yaptım'



Sevgilisinin ailesinden rest! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin