'Sevgilimle videolarını buldum' demişti... İrem Derici'den jet yanıt!

Gökçe Yıldırım, ‘İrem sevgilimi elde etmek için çok uğraştı’ dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Sevgilimle videolarını buldum' demişti... İrem Derici'den jet yanıt!

Eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini İrem Derici ile aldattığını iddia eden sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım, ‘İrem sevgilimi elde etmek için çok uğraştı’ dedi. Derici'den bu sözlere yanıt geldi.



Dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başlayan ve birlikteliklerini sergilemekten çekinmeyen İrem Derici hakkında şok suçlamalar yapıldı. Derici’nin birliktelik yaşadığı Ataberk’in eski sevgilisi Youtuber Gökçe Yıldırım sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İrem Derici’nin ilişkisini bitirdiğini ve süregelen bir ilişkiyi mesajlarıyla bozduğunu açıkladı.



İrem Derici'den jet yanıt



Konuyla ilgili sessizliğini kendisine has üslubuyla bozan İrem Derici dünya üzerindeki pek çok ayrılığın ve felaketin kendi eseri olduğu imasında bulunduktan sonra şunları yazdı:



“Ben neymişim be abi! Kudretim bir yere kadar arkadaşlar. Onu ayırdı, bunu alıktırdı, sevgilisini çaldı… E yeter! Perakende satış ürünü mü bu insanlar; aldı, çaldı? Gerizekalı mı bu insanlar? Cidden ünlü olmak bu denli heves edilecek bir şey değil. Hele ben bunun için hiç doğru bir ‘basamak’ asla değilim. Bakın ünlü olunca böyle hedef tahtası oluyorsunuz, vurun popçuya festivali. Hele konuşmayan susan bir yapınız varsa geçmiş olsun. Ciddin işimden ve mutluluğumdan başka hiçbir şey umurumda değil. ben kendimi aşırı iyi tanıyorum ve kendime aşığım. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar”



'Sevgilimle videolarını buldum' demişti... İrem Derici'den jet yanıt!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin