Seray Kaya'dan doğum gününde ölen babasına mektup

'O güne denk gelmesinin bir sebebi var'

Google Haberlere Abone ol
Seray Kaya'dan doğum gününde ölen babasına mektup

3 Ocak günü kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Seray Kaya'nın babası, doğum gününde hayatını kaybetti.



Ünlü oyuncu Seray Kaya, doğum gününde hayatını kaybeden babasına duygusal bir yazı kaleme aldı. "Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti" diyen Seray Kaya, "Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum" diye yazdı.



Ünlü oyuncu babasına şu sözlerle veda etti:



Babam...



Hani derler ya babasının kızı... Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet, sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım.



Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ‘’Arkanda dağ gibi baban var’’ derdin. Ben hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum.



Seni çok seviyorum.



03.02.2019



Babamın vefatında arayan, mesaj atan, gelen-gelemeyen herkesten Allah razı olsun. Çok sağ olun






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Babam... Hani derler ya babasının kızı... Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım. Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ‘’Arkanda dağ gibi baban var’’ derdin. Ben hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğumgünüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum. Seni çok seviyorum. 03.02.2019  Babamın vefatında arayan, mesaj atan, gelen-gelemeyen herkesten Allah razı olsun. Çok sağolun.



Seray Kaya (@seraykaya)'in paylaştığı bir gönderi (5 Şub, 2019, 12:37ös PST)






Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın acı günü


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin