Şenol Güneş'ten canlı yayında beIN Sports'a tepki!

2-1'lik Sivasspor yenilgisi sonrası Güneş, yayıncı kuruluşa yönelik sert açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'ten canlı yayında beIN Sports'a tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası gergin tavırlarıyla dikkat çekti. Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Güneş, maç sonrası yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.



Sinirli olduğu gözlenen Şenol Güneş, maç sonu röportajına geç gelmesiyle ilgili yayıncı kuruluş yetkililerini suçlayarak "Aranızdaki iletişim problemi nedeniyle bekletiyorsunuz. Açıklamaya geç çıkmak benim suçum değil. Ben çağırırsınız gelirim.Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim, arkadaş da bir şeyler konuşuyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok" diye konuştu.



Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlamak üzere kamera karşısına geçti. Ancak tecrübeli teknik adam bekletildiğinin altını çizerek tepki gösterdi.



Güneş tepkisini dile getirirken, "beINSports daha önce de aynı şeyi yaptı. Yanlış bilgi vermesinler kamuoyuna. Bize suçlama yapmasınlar. Bizi eleştirebilirler ama saygısızlık yapma hakları yok! Ben geldim burada bekledim, sonra geri döndüm." ifadelerini kullandı.



Tümer Metin'den yanıt



Bu tepkinin ardından beINSports da yorumculuk yapan Tümer Metin, Şenol Güneş'e cevap olarak, "Şenol Güneş bizim söylediğimiz üzerinden serzeniş yapabilirsin. Teknik taktik üzerinden ben de eleştiri yapabilirim. Saygıyı aşmadığımız sürece bunlar normal." sözlerini söyledi. (Fanatik)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin