Şener Şen sürpriz bir karakterle geri dönüyor!

Yol Ayrımı filminin fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Şener Şen sürpriz bir karakterle geri dönüyor!

Şener Şen'in yine Yavuz Turgul ile birlikte çalıştığı, merakla beklenen Yol Ayrımı filminin ilk fragmanı yayınlandı. İşte, 10 Kasım'da vizyona girecek olan Yol Ayrımı filmiyle ilgili detaylar...



Yol Ayrımı filmi sinemaseverlerde şimdiden bir heyecana yol açtı. Şener Şen'in başrolünde olduğu film Yol Ayrımı'ndan ilk fragman yayınlandı.



Şener Şen’in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatında bir yol ayrımına gelişi anlatılıyor. Çalınmış çocukluğunu geri almanın, hayatını gerçekten istediği gibi yaşamanın bedelini ödemeye hazır mı? Doğayı ve insanları başka bir gözle görmenin, hissetmenin bedeli ne olacak? Hayatında ilk kez bir yol ayrımına varan Mazhar gerçekten istediği yoldan ilerleyebilecek mi?



Yapımını TMC, yapımcılığını ise Erol Avcı’nın üstlendiği, görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak’ın yaptığı Yol Ayrımı, 100 kişilik ekibin 8 haftalık emeğiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Filmde Mazhar Kozanlı’yı canlandıran Şener Şen’e; Rutkay Aziz, Çiğdem Selışık Onat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Nihal Yalçın, Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor.



Film; duygusuz ve acımasız iş adamı Mazhar Kozanlı’nın, geçirdiği bir trafik kazası sonucu ölümden dönmesiyle kendi iç dünyasında yaşadığı hesaplaşmayı beyaz perdeye taşıyor.



Geleceğiyle ilgili kararlar vermeye başlayan Mazhar; annesini, eşini ve öz evlatlarını karşısına almak uğruna geçmişiyle yüzleşiyor. Tam da burada yol ikiye ayrılıyor ve Mazhar, herkesin hayatını değiştirecek yolu tercih ediyor.



İşte, Yol Ayrımı filminin fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin