SEN DE GİTME'YE YENİ OYUNCULAR

© MEDYATAVA-"Sen De Gitme" genişleyen kadrosuyla çekimlerine başladı. İşte TRT 1'in geçen sezon başlayan dizisine yeni katılan o isimler...

Google Haberlere Abone ol
SEN DE GİTME'YE YENİ OYUNCULAR


NTC Medya’nın yapımını üstlendiği TRT 1’in iddialı dizisi Sen De Gitme, genişleyen kadrosuyla yeni sezon çekimlerine başladı.


Başlıca rollerde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları ve Alican Yücesoy'un yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Rüzgar Aksoy, Miraç Eronat, Burç Kümbetlioğlu ve Mutlu Güney katıldı.


Rüzgar Aksoy’un psikiyatr Selim karakterini canlandıracağı dizide; Miraç Eronat hastane yöneticisi Zerrin, Burç Kümbetlioğlu ise rock tutkunu ambulans doktoru Timuçin karakteriyle yeni sezonda izleyicilerle buluşacaklar.



Bulut da setlere döndü


Geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Bulut Köpük de iyileşerek sete döndü.


Sen De Gitme yeni bölümleriyle TRT 1 Ekranlarında…


Yönetmenliğini Türkan Derya’nın yaptığı, senaryosu Özgür Evren Heptürk, Seda Altaylı ve Deniz Madanoğlu’nun kaleminden çıkan Sen De Gitme önümüzdeki günlerde  yepyeni bölümleriyle sezona “Merhaba” diyecek.


Gidenlerin ardından yeni tutundukları insanlarla kırık kalplerini onarmaya çalışanların hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Burç Kümbetlioğlu, Miraç Eronat, Serdar Orçin, Didem İnselel, Atilla ŞendilMüge Akyamaç, Rüzgar Aksoy, Hande Doğandemir, Kemal Uçar, Eslem Akar, Meltem Parlak, Fırat Topkorur, Şinasi Yurtsever, Bulut KöpükMine Bıçakçı, Şeniz Kurultay ve Candan Ünal yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin