'SEN DE GİTME' EKİBİ FİNAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

TRT 1’in sevilen dizisi "Sen De Gitme"nin oyuncuları ve tüm yapım ekibi NTC Medya’nın geçtiğimiz akşam düzenlediği final yemeğinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
'SEN DE GİTME' EKİBİ FİNAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Garden 74’te gerçekleştirilen yemeğe dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, yönetmen Türkan Derya, başrol oyuncuları Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy başta olmak üzere tüm oyuncular ve teknik ekip katıldı.


 



 


Yemekte bir konuşma yapan yapımcı Mehmet Yiğit Alp, ‘TRT1 ekranlarında İki sezondur devam eden ve gurur duyduğumuz bir iş yaptık. İnsanın iyi günü olur kötü günü de olur. Ama biz sizlerle hep iyi günler ve güzel şeyler yaşadık. Yaşattıklarınız için teşekkür ederim, umarım yine bir araya gelir ve birlikte iş yaparız’ dedi.


 


Dizinin yönetmeni Türkan Derya ise “Projenin başarısına katkıda bulunan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yoğun ve zorlu geçen iki sezon boyunca hep birlikte emek verdik ve güzel bir iş çıkardık.” dedi.


 


Yapımcı, ekibe dayanıklılık madalyası taktı


Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede dizinin başladığı günden itibaren ekipte yer alanlara yapımcı Mehmet Yiğit Alp tarafından dayanıklılık madalyası takıldı. Yemeğe katılanlara dizinin fotoğraflarından oluşan bir albüm ve dizi müziklerinin yer aldığı saundtrack verildi. Sezon boyunca çekimlerde yaşanan keyifli anların ve tüm ekibin kamera arkası görüntülerinin kahkahalarla izlendiği barkovizyon gösterisinin ardından oyuncular, geç saatlere kadar dans edip eğlenerek, sezonun yorgunluğunu attılar.


 


Sen De Gitme Perşembe akşamı 19.55’te TRT1’de son kez sevenleriyle buluşacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin