'Şehrin İyi Hali' gönüllüleri bekliyor

Akbank, uzun yıllardır çalışanları ile birlikte sürdürdüğü gönüllülük projelerine bu kez üniversiteli gençleri de dahil ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Şehrin İyi Hali' gönüllüleri bekliyor

Akbank'ın “Şehrin İyi Hali” projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Deniz Temiz Derneği / TURMEPA) ve Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği (YHDD) işbirlikleri ile  gençlerin katılacağı sosyal sorumluluk projeleri  düzenlenecek. Gönüllü olan gençler, Toplum Gönüllüsü Gençler (TOG)  ile okul boyama etkinliklerine katılırken, TURMEPA ile kıyı temizliği etkinliklerine katılacak, Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği ile de barınak hayvanlarının bakımına yardımcı olacaklar. Ayrıca İstanbul dışında, Akbank Caz Festivali’nin 25. yılında TOG işbirliği ile 25 ilden 100 genç yaşadıkları illerde; kitap toplama kampanyasından fidan dikimine, huzurevi ziyaretlerinden engelli çocuklarla etkinliklere kadar pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecekler.



 “Şehrin İyi Hali” projeleri kapsamında toplum yararına projelerde gönüllü olan 18-26 yaşındaki üniversiteli gençler, yorgunluklarını 30 Ekim günü “Volkswagen Arena”da gerçekleşecek konserde atacaklar. Projede gönüllü olacak ilk 400 üniversiteli gence bir kişilik konser davetiyesi verilecek.



“Şehrin İyi Hali”​ Projeleri’ne katılmak isteyen gençler “www.sehriniyihali.com” adresi üzerinden bilgi alabiliyor ve başvurularını yapabiliyor. Başvuruların kontenjanlarla kısıtlı olduğu proje için son başvuru tarihi ise 25 Eylül.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin