Şehit polisin eşi Özlem Alagöz'den 'Rüzgar Çetin' yorumu!

Alagöz, 'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlandı ve şikayetini geri çekme sebebini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Şehit polisin eşi Özlem Alagöz'den 'Rüzgar Çetin' yorumu!

Alkollü olarak kullandığı araç ile yaptığı trafik kazası sonucu polis memuru Fatih Alagöz'ün şehit olmasına sebep olan Rüzgar Çetin’in tutuklu olarak yargılandığı davada 8.5 ay sonra dün ani bir karar ile tahliye edilmesi, bu sabah Star’da ekrana gelen Duymayan Kalmasın’ın gündem konusuydu.



Olay hakkında yazdığı köşe yazısı ile büyük yankı uyandıran Hürriyet Kelebek köşe yazarı Cengiz Semercioğlu programın stüdyo konuğu oldu ve yazmış olduğu köşe yazısının arkasında olduğunu ve alkollü olarak kullanılan araç ile yapılan trafik kazasının affedilir olmadığını, hele hele bir cana malolan bu olayın cezasının 8.5 ay olmaması gerektiğini belirtti.



Ani bir karar ile dava sürecinden şikayetini geri çeken şehit polisin eşi Özlem Alagöz programa telefon ile katılarak; “Bu olay toplum vicdanında çok fazla sahiplenildi. Ama konuşanlar, destek verenler sadece lafta kaldı, dava sürecinde bana destek vermediler, adliye koridorlarında sadece ben, gazeteciler ve avukatlar vardı. Kimse desteğe gelmedi. Bu davayı geri çekmemdeki en büyük etken, kamuoyu ve sosyal medyada iddia edildiği gibi karşı taraftan yüklü bir miktarda para almam değil, Rüzgar Çetin’in annesi Hale hanımın ziyareti sonucu, iki annenin ortak acıları üzerine alınmış bir karardır. Bu olayda sadece hukuki olarak ödenen bir tazminat sözkonusudur. Öyle konuşulduğu gibi birilerinin araya girmesi, ricası sonucu geri çektiğim bir şikayet yok.” Dedi. Program sunucularından Deniz Akkaya’nın “Rüzgar çıkıp gelse, af dilese, tepkiniz ne olurdu?” sorusu üzerine şehit polis eşi  Özlem Alagöz: “Ama Rüzgar elimi öpmeye, özür dilemeye gelse henüz buna hazır değilim.” cevabını verdi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin