Seda Sayan sessizliğini bozdu: Özürlük bir durum yok

Hale Soygazi, Murat Şar'ın iddiaları üzerine mahkemeye gitmiş ve DNA testiyle Şar'ın annesi olmadığını kanıtlamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Seda Sayan sessizliğini bozdu: Özürlük bir durum yok

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Hale Soygazi, Murat Şar'ın iddiaları üzerine mahkemeye gitmiş ve DNA testiyle Şar'ın annesi olmadığını kanıtlamıştı. Bu gelişmeler üzerine konuyu gündeme getiren Seda Sayan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.



Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu programın yapımcısına dava açan ve DNA testi yaptıran sanatçı Adli Tıp'tan Murat Şar'ın oğlu olmadığına dair raporun ortaya çıkmasının ardından ilk kez tv100'e konuşmuştu.



Hale Soygazi bu insanların hiçbirini tanımıyorum derken "Bir senaryo kurguladılar yalancı tanıklarla. Şöhret olayım amaçları vardı. Bir ay boyunca televizyonda estiler, gürlediler, hakaret ettiler, gayet cesur iddialarda bulundular. Ben onlara yapmayın, yanlış yoldasınız dedim. Bir anne televizyonda aranmaz dedim" diye açıklamada bulunmuştu.



Davayı onların açması gerektiğini ama açmadıklarını belirten Hale Soygazi "Davayı ben açtım. İnanan seyirciler bunlara inanmasınlar diye dava açtım. Amacım bunu açığa çıkartmaktı ve yaptım. Onlar da şaşırmadı, zaten biliyorlardı. Bunu ispat etmek ve bu mahkeme süreciyle uğraşmak bana düştü" dedi.



tv100'de yayınlanan Sabah Sohbeti programını sunan Cengiz Semercioğlu da 23 Temmuz tarihinde Hürriyet'te yayınlanan "Bu özür Seda Sayan'ı küçültmez" yazısında Seda Sayan'ın Hale Soygazi'den özür dilemesi gerektiğini belirtmiş ve "Seda Sayan'ın televizyonculuğundan hiçbir şey eksiltmez bu özür. Tam aksine yıllarca en güvenilir insan seçilen Seda’ya artı puan kazandırır. 'Ekibim tarafından yanlış yönlendirildim' demek Seda Sayan’a hiçbir şey kaybettirmez." diye yazmıştı.



Seda Sayan gündemde düşmeyen bu konu üzerine sosyal medya hesabında Murat Şar'ın bir fotoğrafını paylaşarak şu açıklamalarda bulundu:



Yetişkin bir beyefendi programıma başvurup annesini aradığını söyledi ve onu büyüten aile bireylerinden bazılarının annesi olduğunu iddia ettiği hanımefendinin ismini duyduğunu iddia etti. Yaptığım programın sonuna kadar arkasındayım. Özür dileyecek hiç şey yapmadım. Kaldı ki geçmişte yaptığım programda ekibimin bilmeyerek yaptığı hata için bile özür dilemişimdir.



Ayrıca geçmişte DNA testi yapılıp negatif karar çıktıktan yıllar sonra evet benim çocuğum diyenleri yıllar içinde gördük. Ben programcıyım herkese kapısı açık ve yıllarca herkesi dinleyen kucaklayan sarıp sarmalayan programlara imza atmış, Türkiye'nin Yetiş bacısı ve en güvenilir ismi olmuş yüce halkımızın buralara taşıdığı bir insanım. Umarım bu açıklama yeterlidir. Özürlük bir durum yok.



Murat Şar, Seda Sayan'ın bu paylaşımına, "Çok teşekkür ediyorum Seda hanım. Verdiğiniz emeğe minnettarım. Allah razı olsun sevgiler." cevabını verdi.



Seda Sayan ise "Her zaman yanındayım kardeşim" şeklinde karşılık verdi.



Seda Sayan sessizliğini bozdu: Özürlük bir durum yok


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin