Sarp Levendoğlu'ndan eski eşi Birce Akalay'a gönderme!

2,5 yıl süren evliliklerinin ocak ayında ihanet yüzünden bittiği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Sarp Levendoğlu'ndan eski eşi Birce Akalay'a gönderme!

Ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay'ın 2,5 yıl süren evliliklerinin, Ocak ayında ihanet yüzünden bittiği iddia edilmiş, Levendoğlu'nun eşini ortak arkadaşları Derya Şensoy'la aldattığı öne sürülmüştü.



Birce Akalay da boşanmanın ardından verdiği bir röportajda, evliliğinin bitme nedenleri arasında ihanetin de olduğunu itiraf etmişti. Son yaşanan gelişmeler ise kafaları fena halde karıştırdı. 3 ay önce boşanan Birce Akalay'ın balet Can Tunalı'yla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Birce Akalay, konuyla ilgili konuşmayacağını söyledi. Bu arada Can Tunalı'nın sosyal medya paylaşımları Birce Akalay'la yılbaşından beri görüştüğünü, evinde kaldığını ortaya çıkardı. Üstelik ikili birbirlerine sosyal medyadan romantik şiirler bile göndermişti.



'Fotoğrafı gördünüz mü?'



Yaşanan bu gelişmeler üzerine adı aldatan adama çıkan Sarp Levendoğlu, ilk kez sessizliğini bozdu ve "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır", sözünü paylaştı.



Sarp Levendoğlu'ndan eski eşi Birce Akalay'a gönderme!



Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının haberine göre Sarp Levendoğlu'nun olay yaratan paylaşımın altına bir takipçisi "Bu senin yanlışını kapatmaz ki?" yazdı. Bunun üzerine sinirlenen Levendoğlu, "Benim bir fotografımı mı gördünüz, yoksa yazılanlara mı inanıyorsunuz?" dedi. Kısa süre içinde yorum yağınca, Sarp Levendoğlu gönderisini silmeyi tercih etti.



Derya Şensoy'dan manidar paylaşım



Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy ise sessiz kalmadı ve İngilizce paylaştığı manidar sözle dikkat çekti. Arda Turan'ın eski aşkı Aslıhan Doğan da Derya Şensoy'un paylaşımın altına "İnce bir gönderme" yorumunu yazdı.



Birce Akalay'dan şiirli yanıt



Birce Akalay, eski eşine çok ağır bir şiirle yanıt verdi ve instagram sayfasına "Bir hayvan tarafimız vardı alımlı, bir tanrı tarafımız vardı iğrenç, bir insan tarafımız olacaktı. Aradık üç gün, üç gece bulamadık, bir Tanrı tarafımız vardı korkunç, sevemedik" yazdı.



Sarp Levendoğlu'ndan eski eşi Birce Akalay'a gönderme! - Resim : 2Annesi Yasemin Ergun da eski damadına "Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama siz silahsızsınız bayım" sözleriyle tepki gösterdi ve kızına tam destek verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin