Şarkıcı Burak Başar'ın klibinde genç yönetmen imzası!

Burak King’in 300 milyon görüntülenmeyi geçen Koştum Hekime ve Yanıyoruz şarkılarının klip yönetmeni Buğra Karaçam, piyasaya yeni giriş yapan Burak Başar’ın Yaz Bitti şarkısının yönetmenliğini de üstelendi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Burak Başar'ın klibinde genç yönetmen imzası!

Özellikle YouTube’da hit olmuş şarkıların yönetmeni Karaçam, Burak Başar’ın klibini 80 bin liraya çekti. Klipte bol bol ışık oyunları ve görsel efekt kullandığını belirten Karaçam, ''Sanatçımız kendisini bize teslim ettiği zaman daha yaratıcı işler ortaya çıkarıyoruz. Şimdiye kadar çektiğim tüm klipler oldukça yüksek izlenmelere ulaştı. Bu klibin de öyle olacağını hissedebiliyorum’’ dedi.



Almanya’da esnaflık yapan Burak Başar müzik piyasasına hızlı giriş yaptı. İlk single’ı Yaz Bitti ile dillere dolanacak şarkıyı piyasaya çıkardı. Aslında arabesk okuduğunu ama bu şarkısının arambesk olduğunu belirten genç sanatçı Burak Başar, ‘’10 yıldır müzikle iç içeyim ama bir türlü albüm ya da single yapmak kısmet olmadı. Bir süre önce arkadaşım Gökay Taşdoğan Yaz Bitti adlı bestesini bana dinletince çok beğendim ve bunu single olarak çıkarmaya karar verdim. Single’ımız çıktı klibime ise Buğra Karaçam Yönetmenlik yaptı. Umarım şarkımızı dinleyiciler de beğenir. Tatlı bir heyecan sardı bizi’’ dedi.



Arena Production etiketiyle çıkan Single’ın düzenlemesini Esad Fidan yaptı. 



Netd'nin YouTube kanalında yayınlanan şarkı ilk günde yüz bin bandına dayandı.


Etiketler klip
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin