Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler!

Berkay ile Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın görülmesine başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler!

Medipol Başakşehir forması giyen futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davanın görülmesine başlandı. Bugün doğum günü olan Arda Turan’ın 12,5 yıla kadar hapsi istenen dosyada, Berkay’ın ise 2 yıla kadar hapsi talep ediliyor. Ünlü futbolcunun 'gizlilik' talebi reddedildi. '2. Sayfa'nın haberine göre; Berkay duruşmadaki ifadesinde, Arda'nın hastaneye geldiğinde merminin silahının ağzında olduğunu ve Arda'nın 'Ben Bayrampaşalıyım bana bir şey olmaz' dediğini söyledi. Mahkeme, davanın ikinci duruşmasının 19 Haziran 2019 tarihinde görülmesine karar verdi.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler!



Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin davaya bugün başladı. Yaklaşık 3 ay önce bir gece kulübünde yaşanan kavganın ardından taraflar ilk kez hakim karşısına çıktı. Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede müşteki şüpheli olarak yer alan Turan hakkında “cinsel taciz”, “kasten yaralama”, “Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme”, “ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından 12,5 yıla kadar, müşteki şüpheli Berkay Şahin hakkında da “hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Dava dosyasında, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin müşteki sıfatıyla yer almıştı.



İKİNCİ DURUŞMA 5 AY SONRA



Berkay'ın avukatı, "Adalet eşitliği gereği Ahmet'e-Mehmet'e ne uygulanıyorsa Arda Turan'a da uygulansın. Tutuklama kararı sizin takdirinizdir. Biz adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyoruz" dedi. Mahkeme, Arda Turan-Berkay Şahin arasındaki kavga ve taciz iddiasına ilişkin davada, ikinci duruşmasının 19 Haziran 2019 tarihinde görülmesine karar verdi.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 2



BERKAY'IN İFADESİ: MERMİ SİLAHIN AĞZINDAYDI



Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Berkay, duruşmadaki ifadesinde, Arda'nın hastaneye geldiğinde merminin silahının ağzında olduğunu ve Arda'nın 'Ben Bayrampaşalıyım, bana bir şey olmaz' dediğini söyledi.



'ÖZÜR DİLEYECEK'



Berkay, "Arda Turan hatasını kabul edecek özür dileyecek. Kendisi yeni baba oldu, ben çocuğundan bir saat bile ayrı kalmasını istemem. Yaptığı terbiyesizliği kabul edecek" ifadesini kullandı.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 3



ARDA TURAN'IN İFADESİ: ÖZLEM'E SÖYLEMEDİM



Arda Turan ifadesini yazılı olarak sundu. Berkay'ın avukatları, ifadeyi sözlü olarak dinlemek istedi. Bunun üzerine futbolcu, "Suçlamayı kabul etmiyorum. Berkay’ın eşi ve ailesiyle ilgili böyle bir şeyin içinde olmadım. Taciz iddialarına ilişkin sadece kolum çarptı, iddialar asılsızdır. Konuşma sırasında Berkay bana ’y...’ dedi, şikayetçiyim. Davaya konu sözleri Özlem’e söylemedim" dedi.



Berkay ise "Arda yalan söylüyor, eşime 'çok güzelsin evli olmasan ya da olmasam seni kaçırmazdım' dedi" şeklinde konuştu.



'ÖZLEM NEDEN İFTİRA ATSIN?'



Bunun üzerine Berkay Şahin'in avukatı, "Özlem Hanım'ı tanımadığınız söylediniz. Sizce neden böyle bir iftira atsın?" diye sordu. Arda Turan, söz alarak "Başkalarının hayatları nasıl ilerler ben bilemem. Onun cevabı müvekkillerinize sorun" karşılığını verdi.



'ALLAH'IN HUZURUNDA HERKES HESAP VERECEK'



Özlem Şahin, "Olay gecesi Arda Turan, 'Çok güzelsin. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım' dedi. Arda Turan alkollüydü. Oradan uzaklaştım. Ben kimseye iftira atmadım. Benim bir çocuğum var, biri de karnımda. Allah'ın huzurunda herkes hesap verecek, şikayetçiyim" ifadesini kullandı.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 4



'SİLAHI EVDEN ALMADIM, ARABADAYDI'



Berkay Şahin’in avukatı, Arda Turan’a "Bir çiçek yerine neden silahla gittiniz?" diye sordu. Arda Turan, "Haklısınız. Silahla gitmem doğru değildi. Sabah saat 05.00’dı. Samimiyeti göstermek için öyle yaptım, aile hassas bir konu benim için. Silahı evden almadım, arabadaydı. Özel bir çaba yoktu, silahı almak için" cevabını verdi.



Bu arada Berkay, olay gecesi Arda Turan’ın ensesini nasıl tuttuğunu özel güvenlik görevlisi üzerinde gösterdi.



BERKAY'IN AYLIK GELİRİ ŞOKE ETTİ



Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, futbolcu olduğunu ve aylık gelirinin 300 bin euro olduğunu söyledi. Şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.



Berkay, adliye çıkışı aylık geliri ile ilgili soruya, "Mahkemeye beyanımız budur. Herhangi bir açıklama yapmak istemiyoruz" yanıtını verdi.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 5



'ŞARKI DEĞİL!'



Eşi Özlem Şahin’in başına dokunarak ona destek olan Berkay Şahin’in, "Olayları bir bir söyleyebilir miyim?" demesi üzerine hakimin, "Şarkı değil değil mi" demesi, salonda gülüşmelere yol açtı.



ADLİYEYİ BÖYLE TERK ETTİLER



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 6Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 7



ARDA TURAN'IN 'GİZLİLİK' TALEBİNE RET



İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Arda Turan'ın avukatları, duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin, bu talebin reddini talep etti. Mahkeme, Arda Turan'ın talebini reddederek savunmasını sordu.



ARDA TURAN-BERKAY YÜZ YÜZE



İstanbul 41’inci Asli Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma öncesi futbolcu Arda Turan, otoparktan adliyeye giriş yaparak duruşmanın görüleceği 3'üncü kata çıktı. Turan, burada bulunan baro odasında duruşmanın başlamasını beklediği sırada Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin adliyeye geldi. Duruşma salonunun bulunduğu koridorda özel güvenlik ve polisler güvenlik önlemleri aldı. Olayın ardından ilk kez hakim karşısında yüz yüze gelen tarafların kimlik tespitin yapılmasının ardından duruşma başladı.



DOĞUM GÜNÜNDE HAKİM KARŞISINDA



Bugün 32'nci yaşını kutlayan Arda Turan, ilk kez görülecek duruşmaya katılarak hakim karşısında ifade verdi.



'EŞİMİ BIRAKIP YARIM SAATE GELİYORUM'



Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Berkay’ın eşi, olan müşteki Özlem ile 10 Ekim 2018 günü, gece saat 02.30 sıralarında Sarıyer Emirgan’da bulunan “Gizli Kalsın” isimli eğlence mekanına gittiği, burada bulundukları sırada Berkay’ın bir ara yemek yemek için işletmenin giriş kısmında bulunan masaya erkek arkadaşlarıyla geçerek oturduğu, müşteki Özlem’in ise mekanın içerisinde kendi arkadaşlarıyla eğlendiği sırada, şüpheli Arda Turan’ın selamlaştığı Özlem Şahin’e, “Güzel kadınsın, evli olmasaydın seni kaçırmazdım” diyerek cinsel tacizde bulunduğu belirtilmişti.



Yaşanan olay üzerine Özlem Şahin’in mekanın dışında yemek yiyen eşi Berkay’ın yanına giderek olayı anlattığı aktarılan iddianamede, Berkay’ın bunun üzerine Arda’nın yanına giderek, Arda'ya “Eşimi bırakıp yarım saate geliyorum, seninle konuşacağız” dediği, bu sırada Arda'nın yanında bulunan tanık Burak Yılmaz’ın “Ne oluyor, bir sorun mu var?” dediği, Berkay’ın Burak’a “Yok ağabey bir şey, yarım saat sonra geldiğimde konuşuruz” dediği sırada, Arda’nın Berkay’ın burnuna kafa attığı belirtildi.



Turan’ın kafa atmasının ardından arbede yaşandığı anlatılan iddianamede, olayın ardından Berkay’ın hastaneye götürüldüğü Arda Turan’ın yanında 6-7 kişiyle birlikte sabah saatlerinde hastaneye gelerek Berkay ile görüştüğü anlatılmıştı.



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 8



'İNDİR O SİLAHI, SEN ARDA TURAN'SIN, BEN BERKAY ŞAHİN'İM'



Arda' Turan’ın yanında getirdiği ruhsatsız “Glock” marka tabancayı çıkararak mermiyi ağzına verdiği ve silahı Berkay’a uzattığı anlatılan iddianamede davamla yaşanan olaya ilişkin şöyle yer verilmişti; “Ardan’ın Berkay’a ‘Senin eşin olduğunu bilmiyordum, yengeyi tanımıyordum, bilsem böyle bir şey yapar mıyım? İstersen vurabilirsin’ dediği, Berkay’ın da Arda’nın elinden tabancayı alarak oturdukları yerdeki yan koltuğa bıraktığı ve 'İndir o silahı, sen Arda Turan’sın, ben Berkay Şahin’im. Daha fazla rezilliğe gerek yok, zaten yaptığın yavşaklık, hatanı kabul edeceksin' dediği, bunun üzerine Arda’nın koltuk üzerinde bulunan silahı alarak 'Bizde yavşaklık olmaz' diyerek yere doğru 1 el ateş ettiği, silah sesi üzerine Arda ve Berkay’ın bulunduğu odaya olay yerinde bulunanların geldiği, Berkay’ın gelen bu kişileri odadan gönderdiği, daha sonra Arda’nın hastaneden ayrılarak evine gittiği anlaşılmıştır."



Arda Turan ile Berkay Şahin duruşmasında flaş ifadeler! - Resim : 9


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin