Sarılma hamlesini böyle savuşturdu. Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken bir araya geldi

İsrail'in Gazze'deki katliamları sürerken Türkiye'ye çok önemli bir konuk geldi. Batı Şeria, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Irak'ı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ankara'ya geldi ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir görüşme yaptı. Görüşmede Bilnken'ın gergin anları dikkat çekerken, Hakan Fidan'a sarılma hamlesi de Fidan tarafından böyle engelendi.

Google Haberlere Abone ol
Sarılma hamlesini böyle savuşturdu. Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken bir araya geldi

5-6 Kasım tarihlerinde Türkiye'ye geleceğini duyuran ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve heyeti  dün saat 23.58'de Ankara Esenboğa Havalimanı’na gelmişti.

Blinken'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, Dışişleri Bakanlığı Amerika'dan Sorumlu İkili Siyasi İşler Genel Müdürü Büyükelçi Yaprak Balkan, Ankara Vali Yardımcısı Namık Kemal Nazlı ve çok sayıda yetkili karşıladı.

Blinken, Türkiye ziyaretinden önce Batı Şeria, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Irak'ı da ziyaret etmişti.

HAKAN FİDAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Ankara'da bir araya geldi. ABD Dışişleri Bakanı'nın gergin anları kameraya böyle takılırken, görüşme sırasında Fidan'a sarılma hamlesi de Dışişleri Bakanı tarafından böyle engelendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin