Sanat dünyasında nikah sevinci!

Ayşe Erbulak ile Özden Özgürdal dünyaevine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Sanat dünyasında nikah sevinci!

Oyuncu, yaza ve çevirmen Ayşe Erbulak, dublaj ve tiyatro sanatçısı Özden Özgürdal ile dün Maltepe Evlendirme Dairesi'nde evlendi.



Ayşe Erbulak'ın nikahşahitliğini oğlu Dağhan Külegeç ve kız kardeşi Nilgün Kuruöz yaparken, Özden Özgürdal'ın nikah şahitliğini oyuncu Gamze Gözalan yaptı. 



DAĞHAN'DAN ÖZEL İZİN!



Nikah öncesi ilginç bir an yaşandı, evlendirme memuru "nikah şahitliğini kabul ediyor musunuz" diye Dağhan Külegeç'e sorunca kafasını yana çevirip uzun uzun düşünmesi gülüşmelere neden olurken, nikah kıyıldıktan sonra Özden özgürdal Ayşe Erbulak'ı alnından öptü. Bunun üzerine davetliler "Öp, öp, öp" diye tempo tutunca damat, Dağhan Küleğeç'e bakıp onay alınca dudaklarından öptü.



BALAYI İTALYA'DA! 



Ayşe Erbulak ve Özden Özgürdal'ın nikah kıyafetleri Justin Alexander tarafından özel olarak tasarlanıp dikilirken, nikaha sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Çiftin balayı için İtalya'ya gideceği öğrenildi.



Yaklaşık üç yıldır birlikte oturan çiftin ilk evliliklerinden birer çocukları var. Erbulak'ın oğlu oyuncu Dağhan Külegeç, Özgürdal'ın ise Öykü adında 17 yaşında bir kızı var.



2014 yılında tüm ailenin bir araya gelerek  (Dağhan Külegeç, Sevinç Erbulak, Özden Özgürdal ve Ayşe Erbulak) kurdukları Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi'nin yöneten Erbulak-Özgürdal çifti işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayı için kısa bir İtalya gezisi yapacaklar.



"Ünlü sanatçı mutluluğa 'evet' dedi!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin