'Şampiyon'dan yeni fragman sürprizi!

Efsane yarış atı Bold Pilot, rekortmen jokey Halis Karataş ve destansı bir aşkın gerçek hikayesi “Şampiyon” 7 Aralık’ta vizyonda...

Google Haberlere Abone ol
'Şampiyon'dan yeni fragman sürprizi!

Ay Yapım ve Med Yapım’ın yapımcılığını yaptığı, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan “Şampiyon”un yeni fragmanı seyirciyle buluştu.



Ünlü jokey Halis Karataş’ı Ekin Koç, Begüm Atman’ı Farah Zeynep Abdullah, Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman’ı ise Fikret Kuşkan canlandırdığı “Şampiyon” çarpıcı fragmanıyla yine nefesleri kesti. Özdemir Atman’ın “Bu işin büyüsü nedir, biliyor musun? İki canlı birleşecek ama sonuç iki olmayacak. Aşk gibi aslında.” sözleriyle başlayan fragman yayınlandığı gün youtube trend listesindeki yerini aldı.



Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği “Şampiyon” filminin basın sponsorluğunu Kral FM üstleniyor. Büyük merakla beklenen yılın filmi “Şampiyon”, koştuğu dönemde umudun simgesi haline dönüşen at yarışlarıyla hiç ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarmıştı. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan “Şampiyon”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin