Salt İletişim'in yeni müşterisi spor dünyasından

Spor karşılaşmalarını takip eden marka iletişim ajansını seçti.

Google Haberlere Abone ol
Salt İletişim'in yeni müşterisi spor dünyasından

110 ülkede, 20 dilde, 20 farklı spor dalını takip ederek en doğru istatistikleri üreten Broadage, iletişim ajansını seçti.



Yılda 100.000 spor karşılaşmasını izleyen  marka, iletişim çalışmalarını Salt İletişim Grup ile yürütecek.



Bu anlaşma ile dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne bir büyük markayı daha dahil etmiş oldu.



Sporun her dalında istatistikler çıkaran Broadage; uzman ekibi ile birlikte yılda 100.000 spor müsameresini 600’den fazla keşif takımı ile izliyor. Firma, dünya çapında portfolyosuyla, gerçek zamanlı skorları, tarihi spor bilgilerini ve müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmiş çözümleri içeren spor bilgilerini en kaliteli şekilde sağlıyor. 110 ülkede, 20 dilde, 20 farklı spor dalını takip eden Broadage, internet, medya şirketleri, şans oyunları siteleri, oyun geliştiricileri, gazeteler, televizyonlar, spor federasyonları, bireysel sporcular, mobil operatörler, keşif ajansları, yazılı basın ve profesyonel kulüpler gibi birçok kuruluşa en doğru istatistik ve dataları veren şirket olarak konumlanıyor.


Etiketler salt iletişim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin