SABA TÜMER: YENİ PROGRAMIMDA FARKLI ŞEYLER YAPACAĞIM

3 yıl aradan sonra sabah kuşağı programıyla ekranlara gelmeye hazırlanan Saba Tümer, Akşam gazetesinin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
SABA TÜMER: YENİ PROGRAMIMDA FARKLI ŞEYLER YAPACAĞIM

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanacak olan 'Saba Tümer'le Bugün'de, televizyon, sanat ve sinema dünyasından isimler ile dünyanın ve Türkiye'nin en önemli gösteri grupları karşınızda olacak. Program öncesi bir araya geldiğimiz Tümer, çarpıcı açıklamalarda bulundu...


- Programın formatından bahseder misiniz?
Hafta içi her gün sabah saatlerinde ekrana geleceğiz. Yoğun bir çalışma temposuna giriyoruz. Özel konukların yanı sıra seçkin isimlere de yer vereceğiz. Deli dolu bir o kadar keyifli farklı bir sabah programı...
- Peki ya kamera arkası?
Çok profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Ekibin başındaki isim SHOW TV İç Yapımlar Koordinatörü Caner Erdem. Caner, alanında çok yetenekli ve çok başarılı bir insan.
- Gündelik hayatınızda nasıl birisinizdir?
Tabii ki halktan biriyim. Hepimiz yiyoruz, içiyoruz, tuvalete gidiyoruz, öpüşüyoruz, sevişiyoruz. Her şey aynı yani.
- Program hayatınızı değiştirir mi?
Yeni programla birlikte artık farklı şeyler yapacağım. Mesela sabah erken kalkacağım. Normalde çok geç yatardım. 3 yıl boyunca gece programı yaptım. Şimdi erken kalkacağım için normal insanlar gibi yaşayacağım.
- Habercilikten farklı bir kulvara geçmek sizin tercihiniz miydi?
Aslında özel bir sebep yoktu. Hayat beni bu şekle getirdi. Haberleri sunuyordum. Gayet güzel bir şekilde gidiyordu. Hedefim ana haber bültenini sunmaktı. Olmadı; yaptırtmadılar. Ben de hedef değiştirdim. Sonra baktım ki misyonum da buymuş herhalde.
- 'Bayan kahkaha' olarak tanınıyorsunuz. Güleç misiniz?
Evet hep böyleydim. Güleç bir insanım. Ailem de böyledir. Tabii ki hayatta dram da vardır. Ama iyi tarafından bakmak lazım.
- Oyunculuğu düşünüyor musunuz?
İleride anı olsun diye oynamayı düşünüyorum.


Yemek yapacağım biri lazım!
- Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?
Evet, artık zamanı geldi. Şimdiye kadar hep kariyerimi düşünüyordum. Kendi ayaklarımın üzerinde durmayı düşünüyordum. Artık hayatımda bir erkeğe yer açmanın zamanı geldi. Gerçekten düşünüyorum. Şu an tam evlenilecek kadınım. Onu hissediyorum. Çok lezzetli yemek yaparım. Ama yapacak biri olması lazım.


www.aksam.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin