'Romantik dizi rekabeti başlıyor!'

Sina Koloğlu, ekranın romantik dizilerini köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
'Romantik dizi rekabeti başlıyor!'

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, ekranların yeni romantik komedi dizileri Afili Aşk ve Her Yerde Sen'i, geçtiğimiz yaz döneminden bu yana devam eden Erkenci Kuş'la birlikte köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Romantik dizi rekabeti başlıyor!



Özellikle ergen genç kızların merakına mazhar olan dizi günleri geliyor. Bu yaz şu an görülen üç dizide büyük bir rekabet olacağı yönünde... Özellikle genç kızlarımız bu üç projenin çiftlerinden bakalım hangisini daha fazla sevecek?



Abi-abla oldular



Demet Özdemir ile Can Yaman, ‘Erkenci Kuş’ta çoktan abi ve abla oldu. Tatil arası yapmayacakları duyuruldu. 40 bölüm bitti yani... İki tane iddialı rakip geliyor.



Hangi şarkı tutacak?



Romantik yazlık dizilerin klipleri önemlidir. Şarkı tuttu mu, dizisi de götürür işi. Kanal D’nin yeni işi ‘Afili Aşklar’ın şarkısı buna örnek. Klip tuttu. Burcu Özberk söylüyor. Beste ve söz de önemli tabii ki hatırlatmadan geçmek olmaz. Söz ve müzik Aslı Demirer ile Safa Hendem ikilisine ait... Demirer’i Akustikhane’deki performansında dinledim, tertemiz söylüyor. Pop müzikte iyi işler yapıyor. Hendem de piyasanın bildiği isimlerden. Sanırım bu işiyle çok teklif alacaktır. Gelelim işin dizi tarafına... Özberk ile Çağlar Ertuğrul çifti ilk fragmanda ‘iyi çift olduk’ sinyalini veriyor. Ben sevdim onları.



Ee onlar da pek tatlı olmuş



Yaz döneminin bir iddialı çifti de Furkan Andıç ile Aybüke Pusat olacak. ‘Her Yerde Sen’ dizinin adı ve de aslında Zeynep Bastık’ın söylediği bir şarkı... Bu vesileyle parçanın tekrar bir keşfi söz konusu olabilir. Bilmiyordum şarkıyı dinledim, temiz bir iş... Ses yanı sıra, çalım ve kayıt da tatminkâr ve hoş. Bu ikili de pek samimi olmuş.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin