Robinson'lu reklama sürpriz isimler

DenizBank’ın çekimleri Maldivler’de tamamlanan yeni reklamları ekranlarda dönmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Robinson'lu reklama sürpriz isimler

Issız ada konseptli reklamlarıyla DenizBank’ın yeni sezon çekimleri, “Hadi Deniz’e Gir Çünkü Hayat Denizde Güzel” teması ile tamamlandı. Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi’nin hayata geçirdiği, prodüksiyonu Böcek Yapım tarafından gerçekleştirilen reklam filmlerinin yönetmenliğini yine Ömer Faruk Sorak yaptı.



Ada macerası, yeni yıldızlarla renkleniyor



2013 yılının reklam filmi çekimlerinde DenizBank’ın reklam yüzleri Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Sedef Avcı’ya birçok isim eşlik ederken; Cuma ve Deniz’in çocuğu Cumartesi’nin senaryoya dahil edilmesi, adanın en büyük sürprizi oldu. 



Filmlerde Cumartesi karakterini ‘20 Dakika’ dizisiyle yıldızı parlayan Özgür Ece Nalcı canlandırırken, ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu, yaşayan en iyi 100 futbolcu arasında gösterilen Rüştü Reçber ve bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle seyircinin gönlünü kazanan Çetin Altay ada macerasının yeni isimleri oldu. 



Çekimler esnasında Cumartesi rolündeki Özgür Ece Nalcı sempatik tavırları ile tüm ekibin ilgi odağı olurken, Çetin Altay laz tiplemeleri ile ada serüvenine katıldı. Rüştü Reçber ise, yeni sezon reklam filmlerinde, DenizBank çatısı altında bu kez işletmelerin, esnafın koruyucusu oldu. 



Millaidhoo Adası’na 65 kişilik DenizBank çıkarması



Yolculuk ve hazırlık ile geçen süre hariç 5 günde, Maldivler’in kuzeyinde yer alan Baa Atoll içinde, Millaidhoo adlı ıssız bir adada gerçekleşen çekimlerde deniz uçağı kullanılırken, 10 gün boyunca 65 kişilik ekip Adanın yakınına demirleyen teknelerde konakladı.



6 günlük çekimde 6 ton malzeme kullanıldı



Müziklerini Ömer Ahunbay’ın (Jingle House) hazırladığı filmlerin çekimleri sırasında, ekibin ıssız adada güvenli ve sağlıklı şekilde çalışabilmesi adına bir uzman doktor hazır bulundu. Dekor ve çekim malzemeleri için 6 adet 1 tonluk konteynerın kullanıldığı reklam filmleri için 7 kişilik prodüksiyon, sanat ve set ekibi, çekim gününden 23 gün önce adaya gidip, banka şubesi ve Robinson - Cuma’nın yaşam mekanlarını inşa etmeye başladı. Transferler için deniz uçağı, 4 adet zodiak bot, 4 adet büyük yük teknesi ve 1 adet hızlı tekne kullanıldı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin