Reytinglere Çukur damgası!

Çukur, dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Reytinglere Çukur damgası!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümü birinciliğe yerleşirken, final sahnesinde Yamaç’ın “Çukur her yerde!” diyerek pes etmediğini gösterdiği anlar büyük heyecan yarattı.



Reytinglere Çukur damgası!



Yeni sezonu zirvede açan Çukur, dün akşam yayınlanan bölümüyle birinciliğe adını yazdırdı. Cumali ile Yamaç’ın yıllar sonraki yüzleşmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşattı. Cumali’nin, Karakuzular karşısında geri adım atmamaya ve intikam almaya kararlı olduğunu gören Yamaç, ağabeyinin daha önce hiç tanık olmadığı sert yönüyle karşılaştı. Bölümün finalinde mahalleden genç Efe’nin ölümüne şahit olan Yamaç’ın Çukur dövmesi yaptırarak pes etmediğini gösterdiği dakikalar heyecanı artırdı.



Reytinglere Çukur damgası! - Resim : 2



Çukur her yerde!



Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 10.52 izlenme oranı (rating), 25.38 izlenme payı (share), AB’de 10.98 izlenme oranı (rating), 28.82 izlenme payı (share), Total’de ise 8.39 izlenme oranı (rating), 21.96 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #çukurheryerde etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukurheryerde etiketi Twitter’da Türkiye'de 13 saat 15 dakika, dünyada ise 5 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.



Reytinglere Çukur damgası! - Resim : 3



Reytinglere Çukur damgası! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin