REKLAMCI ALİNUR VELİDEDEOĞLU UÇAKTAKİ KAVGA'YI İLK KEZ ANLATTI

Güzel Sanatlar Reklam Ajansı'nın ortağı Alinur Velidedeoğlu, İstanbul'dan Los Angelas'a gitmek için uçağa bindiğinde penceresinin gölgeliğini kapatmadığı için yolcular tarafından büyük tepki görmüş ve uçakta tatsız anlar yaşanarak tartışma çıkmıştı..

Google Haberlere Abone ol
REKLAMCI ALİNUR VELİDEDEOĞLU UÇAKTAKİ KAVGA'YI İLK KEZ ANLATTI

Şu an Los Angelas'ta olan Alinur Velidedeoğlu bu konunun iç yüzünü htklup.com'a anlattı.

İşte Alinur Bey'in uçaktaki yaşadıkları ...


"Yaklaşık 25 senedir yurtdışına uçarım ve Los Angelas yolculuğu yaklaşık 15 saat süren bir yolculuk ve ben uçakta kitap, dergi ve gazete okuyarak zaman geçiririm. Maalesef Türk halkında okuma kültürü olmadığı için böyle bir tepki ile karşılaştım. Ancak problem şu; saat sabah 11'de uçağa bindim, yemek dağıtıldı ve saat yaklaşık 14.30 oldu ve herkes perdelerini kapattı.


Ben kapatmadığım için hostes geldi ve bana perdeyi kapatmamı istediklerini söyledi. Ben de kendisine 'gündüz vakti uyumaya mecbur muyum, uyumuyorum' dediğimde haklı olduğumu söyledi. İşim icabı yılda 6 kere Los Angelas'a gidiyorum. Ve ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Maalesef Türklerin olduğu uçakta böyle bir olay çıktı. Akşam uçtuğumda perdemi tabii ki kapatıyorum ve ışığımı açıp kitabımı, gazetemi okuyorum. Ayrıca şöyle bir durum var gündüz de uyumak isteyen kişilere uyku maskeleri dağıtılıyor. Ama kimse maske istemeyip bana tepki göstermeyi tercih etti. Ben de perdemi kapatmayıp istediklerimi okumaya devam ettim. İçki içip etrafıma bağırıp olay mı çıkardım anlayamadım. Yazılan ve çizilenler fazla abartıldı. Uçak otel değil ki! Ben böyle bir mantık görmedim herkes hadi hep beraber uyuyacağız yatalım dercesine yatalım diyor. Ben Alaska'dan geçerken gündüz vakti bakmak istiyorum, etrafı seyrediyorum" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin