Rasim Ozan Kütahyalı'nın FETÖ'den tutuklu Yılmazer'e attığı mesajlar ortaya çıktı!

Nedim Şener, Sabah köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın dava dosyasına giren mesajlarını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı'nın FETÖ'den tutuklu Yılmazer'e attığı mesajlar ortaya çıktı!

Hrant Dink cinayetinin perde arkasına ilişkin araştırmalarıyla bilinen Gazeteci Nedim Şener, Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın dava dosyasına giren mesajlarını yazdı.



Nedim Şener, Posta gazetesindeki bugünkü yazısında, Hrant Dink cinayeti davası sanığı Ali Fuat Yılmazer ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın ilişkisine dikkat çekti. Şener, “ROK’un bu mesajlarından ben utandım” dedi. 



İşte, Nedim Şener’in o yazısı:



"FETÖ’cü istihbaratçılar başta olmak üzere kamu görevlilerinin yargılandığı Hrant Dink cinayeti davası ilginç gelişmelere sahne oluyor. Özellikle “FETÖ’nün has adamı” Ali Fuat Yılmazer’in (AFY) savunması beni yakından ilgilendiriyor. Zaten adım bol bol geçiyor.



Dink cinayetinde FETÖ’cülerin rolünü ortaya çıkardığımdan beri benimle özel olarak uğraşan Yılmazer geçen ay yapılan duruşmada Taraf gazetesi yazarlığı döneminde Ergenekon davalarının ateşli savunucusu olan ve Zekeriya Öz’ü “heykeli dikilecek adam” ilan eden Rasim Ozan Kütahyalı (ROK) ile yaptığı mesajlaşmalarını açıkladı. Gün gün saat saat kaydı dosyada olan uzun bir mesajlaşma. "



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin