Ramazana özel şifresiz TV kanalı geliyor!

Türk Telekom Tivibu'dan bir ilk...

Google Haberlere Abone ol
Ramazana özel şifresiz TV kanalı geliyor!

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Ramazan ayı boyunca şifresiz olarak yayın yapacak özel bir TV kanalı açtı. Tivibu Ramazan kanalı, önemli konukları ağırlayacağı sahur ve iftar özel programlarının yanı sıra, yemek tarifleri, diziler, filmler, belgeseller ve müzik kliplerinden oluşan zengin içeriği ile tüm aile bireylerine hitap edecek. “Tivibu Ramazan” özel kanalı, tüm Türkiye’de uydu kullanıcılarına açık olacak ve Türksat 4A uydusu üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek.



Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu’nun, uydu üzerinden herkese açık “Tivibu Ramazan” özel kanalı 6 Haziran'da ilk sahurla birlikte canlı yayına başlıyor. Kullanıcılar, Tivibu Ramazan özel kanalının, özgün içeriklerini uydu üzerinden şifresiz izleyebilecek. 



Tivibu Ramazan özel kanalında, Dr. Erkan Aydın iftar ve sahur programlarıyla her gün Tivibu’ya özel canlı yayınlarla izleyicilerle buluşacak. Dr. Aydın, Kadir Gecesi programını ise canlı olarak Kudüs'ten gerçekleştirecek. Ramazan boyunca iftar programlarında Dr. Erkan Aydın’ın soracağı sorulara cevap veren 5 çift Umre seyahatine katılma hakkı kazanacak.



Ayrıca yemek tarifi programı, film, dizi, belgesel ve çeşitli müzik klipleri de Ramazan ayı boyunca Tivibu Ramazan kanalında izleyicilerle buluşacak.



Tivibu Ramazan kanalı; Türksat 4A uydusu üzerinden Frekans: 11880 MHz Polarizasyon: H - Yatay Symbol Rate: 20000 ayarları ile izlenebilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin