Programı kaldırılan Zuhal Topal'dan ilk açıklama

Zuhal Topal'ın iddialarına Soho Film'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Programı kaldırılan Zuhal Topal'dan ilk açıklama

Uzun süredir tartışma konusu olan evlilik programları ile ilgili ilk hamle Star'dan geldi. Kanal yönetimi, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programının yeni sezonda yayınlanmayacağını ve Topal'la yeni formatlar üzerine görüşmelerin yapıldığını açıklamıştı.



Resmi açıklama geldi! Star'dan flaş izdivaç kararı!



Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Zuhal Topal şunları söyledi:



Uzun süredir kamuoyu hassasiyeti nedeniyle gözlerin izdivaç programları üzerinde olması, Star TV yönetiminin yeni sezonda bu içerikte yayın yapmama kararı alması üzerine yeni formatlarla Star TV ve diğer kanallar ile görüşmelerimiz devam etmektedir.



Yapımcı firma Artı Film ve Soho Film tarafından “Zuhal Topal’la” isimli programda uzun süredir manevi haklarıma ve sanatçılık haklarıma özen gösterilmediği, alacaklarım ödenmediği halde yayının devamlılığı için yayıncı kanala ve izleyicilere olan saygım nedeniyle programa çıkmaya devam ettim.



Yapımcılar aleyhine ihtarlar gönderdiğim halde kişilik haklarım suiistimal edilmeye devam edildi. Önümüzde ki hafta avukatım kanalı ile yapımcılar aleyhine mahkemeye müracaat edeceğim. Bunun dışında şimdiye kadar her hangi bir konuda açıklama yapmadığım bilinmektedir. İlerleyen günlerde pek çok konuya açıklık getireceğim.



Zuhal TOPAL



Programı kaldırılan Zuhal Topal'dan ilk açıklama



Soho Film'den açıklama



Zuhal Topal, programının kaldırılmasından ardından yaptığı açıklamada suçlamalar yönelttiği yapım şirketi Soho Film'den, iddialara yanıt geldi. Soho Film'in yazılı açıklamasında şöyle denildi:



"Sayın basın mensubu,



Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la programının yayından kaldırılmasından hemen sonra

Sn. Zuhal Topal tarafından kamuoyunu yanıltmaya yönelik gerçek dışı yapılan açıklamalar manidardır.

Kendisine herhangi borcumuz yoktur, tüm hak edişleri tarafımızca yapılmıştır.



Saygılarımızla,

Soho Film"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin