PRactice Communication Management'a yeni müşteri!

Dimes, iletişim ajansını seçti...

Google Haberlere Abone ol
PRactice Communication Management'a yeni müşteri!

İçecek markası Dimes, “Doğaya ve İnsana Saygı” ilkesiyle yürüttüğü çevre sürdürülebilirliği kategorik kurumsal sorumluluk iletişimi çalışmalarını PRactice Communication Management ile gerçekleştirecek.



Anadolu’nun yenilebilir, sofralık meyvelerini verimli şekilde değerlendirerek sağlıklı Tetra Pak karton ambalajlarda tüketiciye sunan Dimes, 2016 yılında "Dönüşüm Doğamızda" konseptli kampanyasıyla, geri dönüşüm konusunda genel bilincin artırılması ve bu alanda toplumsal davranış alışkanlıklarında pozitif değişime odaklanacak. PRactice Communication Management, kategori bazlı işbirliği kapsamında, Dimes’e stratejik iletişim danışmanlığı, içerik yönetimi ve operasyonel iletişim hizmetleri alanlarında servis verecek.



Bağımsız bir araştırma kuruluşunun 2015 tarihli verilerine göre, kendi kategorisinde, hane içi tüketim alanında Türkiye lideri olan Dimes’in,  bugün ülkemizin yanı sıra farklı coğrafyalarda 107 ülkede tüketicilerce tercih edildiğini belirten Dimes Pazarlama Müdürü Duygu Süleymanoğlu “Kökleri 1958’e uzanan Dimes, toprak ve insan sevgisiyle kurulmuş ve büyümektedir. Kendi yetiştirdiğimiz ve emeğini katma değerle insana sunma azminde olduğumuz bereketli toprakları işleyen üreticilerimize ücretsiz dağıtılan fidanlar, çalışanlarımız, üretim tesislerimiz, iş ortaklarımız ve ayrılmaz bir parçası olan, her gün bize güvenip bizi tercih eden tüketicilerimiz, insana bir değer zinciri oluşturuyor. ‘Doğaya ve İnsana Saygı’ ilkemizle bu değer zincirinin çevreye katkılarını artırmayı hedefliyoruz. Sorumlu ormancılık ilkelerine göre yönetilen ormanlardan elde edilen Tetra Pak karton ambalajlarımızın geri dönüştürülmesi için bilinçlendirme kampanyaları yapıyoruz. Yeni adımlarla, birlikte daha fazla değer üreteceğimize yürekten inanıyoruz” dedi.



2015 yılında hayata geçen PRactice Communication Management (PRactice)’in henüz ilk yılında bu kadar değerli bir proje kapsamında Dimes gibi değerli bir marka ile işbirliğinden gurur duyduklarını belirten PRactice Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mert Birdoğan, “Sürdürülebilirlik İletişimi, toplumsal değer ve öncelikler, küresel trendler, farklı sektörel yapılar, endüstriyel gereksinimler üzerinde bilgi birikimi gerektirir. PRactice iletişim sektörünün yeni markası, ancak bu markanın ardında kurucularının 50 yıla yaklaşan kümülatif tecrübesi var. Stratejik önerilerimiz, nitelikli içerik, proaktif bakış açısı, programlı ve istikrarlı hizmet yeteneklerimiz, çözüm odaklı, performans odaklı, sonuç odaklı adımlarımızla, müşterimizle birlikte yeni bir projede topluma dokunacak olmak, Dimes’in değer zincirine katkı yapacak olmak bizleri heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.



Dimes çevre sürdürülebilirliği kategorik kurumsal sorumluluk iletişimi projesi kapsamında, 2016 yılının geneline yayılan farklı çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirilecek.


Etiketler iletişim ajansı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin