POLİSİYE DİZİ ADANALI YENİ SEZONDA SEYİRCİ KARŞISINA NE DİZİSİ OLARAK ÇIKACAK

Ekin Türkmen ve Cemal Hünal'ın da dahil olacağı 'Adanalı'nın yıldızı Oktay Kaynarca diziye yeni bir hikaye ile yeni bir soluk geleceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
POLİSİYE DİZİ ADANALI YENİ SEZONDA SEYİRCİ KARŞISINA NE DİZİSİ OLARAK ÇIKACAK

Adanalı' dizisi bu cumartesi sezona 'merhaba' diyecek. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yeni bölümlerde uzun sakallarıyla karşınıza gelecek. Kaynarca, Ekin Türkmen, Selim Erdoğan ve Cemal Hünal'ın da katılacağı dizinin yeni sezonuyla ilgili konuştu.



İKİ YIL SONRA...
 'Adanalı' iki yıl sonrasından yeni bir hikayeyle başlıyor. 'Başkomiser Yavuz' kendini iyice salıyor, polisliği bırakıp memleketine yerleşiyor, çiftçilikte uğraşıyor. Daha sonra emniyet teşkilatı onu çağırıyor ve mesleğe geri dönüyor. Bu yeni hikaye sebebiyle sakallarımı uzattım. Diziye bu sezon yeni bir soluk gelecek ve ilk bölümleri kadar da renkli olacak.
 Çekimler için bir süre Adana'da kaldım. Aşırı sıcaklarda çekimleri nasıl yaptık bilmiyorum. Ama çok da eğlendik. Montajlara baktım; sinema filmi tadında olmuş. Seyirciyi gerçekten çok güzel şeyler bekliyor.


ÇEKİME BÜYÜK İLGİ
 Adana halkı çekimlere büyük ilgi gösterdi. Trafik kilitlendi. "Burada hepinizle tek tek fotoğraf çektirmeye devam edersek iş yetişmeyecek, bizi affedin" diyerek çekim yaptık.


YARIŞ BAŞLIYOR
 Yeni sezonda Ekin Türkmen, Selim Erdoğan ve Cemal Hünal da bizimle birlikte olacak. Selim aramıza güzel bir tiplemeyle katıldı. Hepsi lezzetli karakterleri canlandıracak.
 Yine birçok yeni dizi görücüye çıkıyor. Bizim için yarış başlıyor. Diziyi görkemli hale getirmeye çalışıyoruz. 'Adanalı' bir marka oldu. Yoruluyoruz ama keyif alıyoruz.


MERVE YURTYAPAN / www.sabah.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin