'Polise çığlık atan öğretmen' olayında flaş gelişme!

O görüntüleri bir polis memurunun çektiği belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Polise çığlık atan öğretmen' olayında flaş gelişme!

Trafik polisleri tarafından ceza yazılırken, çığlık atan öğretim görevlisi Özlem Atan Tarlacı'nın sosyal medyada yayınlanan videosu için soruşturma başlatıldı. Görüntüleri bir polis memurunun çektiği belirlendi.



Trafik polislerinin ceza yazdığı sırada sinir krizi geçirip çığlık atan ve bu videosu sosyal medyada olan olan öğretim görevlisi Özlem Atan Tarlacı, harekete geçti. Tarlacı, itibarının zedelendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görüntülerin servis edilmesiyle ilgili müfettiş atandığını duyurdu.



İstanbul Fatih’e bağlı Ayvansaray Caddesi'nde 1 Kasım Günü saat 10.00 sıralarında uygulama yapan polis ekipleri iddiaya telefonla konuşan bir araç sürücüsünü durdurdu. Araç sürücüsü Özlem Atan Tarlacı'ya polis ekipleri uygulama yaparken, bir polis memuru ise o anları görüntüledi. Kendisinin görüntülendiğini fark eden Özlem Atan Tarlacı ise sinir krizi geçirerek bağırmaya başladı.



Bir polis memurunun “Lan bağırmayın, hanımefendi” denilerek tepki gösterdiği Dr. Tarlacı’nın görüntüleri polis memuru tarafından an be an kaydedilerek sosyal medyaya servis edildi. Olayın haber olmasının ardından bir açıklama yapan Tarlacı, polis ekiplerinin ehliyeti kırık olduğu için ceza yazdığını o anların bir polis tarafından kayda alınması nedeniyle de sinir krizi geçirerek bağırdığını aktardı.



Olayla ilgili İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, Özlem Atan Tarlacı'ya seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmaktan ve emniyet kemeri takmamaktan cezai işlem uygulandığı ifade edildi.



Müfettiş atandı



Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, uygulamanın bir polis memuru tarafından görüntülenerek sosyal medyaya servis edilmesini araştırmak için ise müfettiş atandığını duyurdu.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin