Pınar Deniz, üniversitelilerle biraz 'konuşsak' dedi!

Ünlü oyuncu, Koç Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Deniz, üniversitelilerle biraz 'konuşsak' dedi!

Vatanım Sensin’ dizisindeki başarısının ardından ‘Bir Deli Rüzgar’daki 'Gökçe Yücel' performansıyla övgü dolu yorumlar alan Pınar Deniz, Koç Üniversitesi’nin ‘KatılSAK & KonuşSAK’ adlı söyleşi dizisi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Sosyal medyadan canlı yayının da yapıldığı sohbette Deniz, istek üzerine söylediği şarkıyla katılanları mest etti.



Genç jenerasyonun yükselen yetenekleri arasında görülen ve son olarak rol aldığı dizi ‘Bir Deli Rüzgar’ ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, 27 Kasım Salı günü Koç Üniversitesi’nde gerçekleşen ‘KatılSAK & KonuşSAK’ adlı söyleşi dizisinin konuğu oldu. Yoğun ilgi üzerine üniversitenin sosyal medya hesabından da canlı yayının yapıldığı söyleşide Deniz, üniversite günlerine geri dönerek amfi sıralarını dolduran öğrencilerle bir araya geldi.



‘Vatanım Sensin’ serüveninden oyunculuk kariyerine, takip ettiği dizilerden ‘Bir Deli Rüzgar’a pek çok konu hakkında gelen soruları cevaplayan başarılı oyuncu, öğrencilerin isteğini kırmayarak ‘Bir Deli Rüzgar’da da seslendirdiği, Müzeyyen Senar’ın ölümsüz eseri ‘Kimselere Etmem Şikayet’ adlı şarkıyı söyledi.



Söyleşinin ardından katılan herkesle toplu selfie çektiren oyuncu, “Fazla yaş farkı olmadığı için arkadaşlarımla sohbet ediyor gibiydim. Daha dün o sıralarda otururken, bugün anlatan konumundaydım. Konuşurken ‘o yıllardaki kafası karışık kız’ı hatırladım. Çok acayip ve de değerli bir duyguydu” sözleriyle hislerini ifade etti.



Pınar Deniz, üniversitelilerle biraz 'konuşsak' dedi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin