Pınar Altuğ'dan 'Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı' sözlerine açıklama

Ünlü oyuncu, Yağmur Atacan'la nasıl tanıştıklarını anlatmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Altuğ'dan 'Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı' sözlerine açıklama

Yıllardır yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan'la YouTube kanalı üzerinden program yapan gazeteci Sibel Arna'ya konuk olmuştu. Altuğ, programda eşinin soyunma odasına dalıp dudaklarından öptüğünü söylemişti. Altuğ, olayla ilgili " Öyle bir hareketi yapmak yürek ister. Yoksa taciz olur. Gönül olmadan durduk yere. Yağmur kocam" diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.



'İÇERİYE DALIP DUDAKLARIMDAN ÖPTÜ'



Yağmur Atacan'la ilişkiye nasıl başladıklarını anlatan Pınar Altuğ, "Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13,5 yıl oldu." dedi.



'YOKSA TACİZ OLUR'



Nişantaşı'nda bir etkinliğe katılan Altuğ, Yağmur Atacan ile aralarında elektriklenme olduğu için öpüştüklerini söyleyip "Tanışma değil, hiç tanımadığım bir adam sizce odama girip beni öpmeye kalksa başına ne gelir? Tabii ki arada bir enerji, bir şey ilerliyor, o da bu cesareti buluyor. Aynı dizide oynuyorduk, ne kadar zaman sohbet ediyorduk, sonra böyle bir şey yaptı. Öyle bir hareketi yapmak yürek ister. Yoksa taciz olur. Gönül olmadan durduk yere... Yağmur kocam, canım, ciğerim ama herhangi bir insanoğlu için yürek ister onu yapmak." diyerek durumun arka planını anlattı.



Pınar Altuğ Atacan: 'Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin