Pehlivanoğlu ailesinden Hülya Avşar'a veto: O oynarsa yokuz!

'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde 80 darbesinde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini canlandırmaya hazırlanan Hülya Avşar aileden veto yedi.

Google Haberlere Abone ol
Pehlivanoğlu ailesinden Hülya Avşar'a veto: O oynarsa yokuz!

1980 Askeri Darbesi’nde 22 yaşında idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayat hikâyesinin anlatılacağı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde, merhumun annesini canlandırmaya hazırlanan Hülya Avşar, aileden veto yedi.



Abi Oktay Fırtına, filmin haklarını yapımcıya Avşar'ın filmde olmaması koşuluyla verdi. Filmin çekilmesi için gerekli bütün prosedürlerin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden Elin Ecealp, ailesinden Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayat hikâyesini sinema filmi haline getirmek için izin istedi. 



Mustafa Pehlivanoğlu’nun abisi Oktay Fırtına, film için iki şart öne sürdü. Biri annesi Zeynep Pehlivanoğlu’nun Hülya Avşar tarafından canlandırılmaması diğeri ise filmin müzikleri arasında olan Ahmet Kaya’nın ‘Şafak Türküsü’nün kullanılmaması.



Elin Ecealp, şartlar karşısında Hülya Avşar ile görüştü. Avşar, “Çok istiyordum ama zaten Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan için anlaştım." dedi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin