PATOS'UN YENİ YÜZÜ BEREN SAAT'TEN SONRA SEKSİ BİR DÜNYA YILDIZI OLDU!

© MEDYATAVA- Reklam çekimleri ve diğer iletişim kampanyaları için Patos markasıyla anlaşan dünyaca ünlü o seksi oyuncu, işbirliğini Twitter’dan duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
PATOS'UN YENİ YÜZÜ BEREN SAAT'TEN SONRA SEKSİ BİR DÜNYA YILDIZI OLDU!

Pamela Anderson Patos’un marka yüzü oldu


Birçok mecrada markanın yüzü olması planlanan Kanadalı aktris, Patos’un yeni ürünü Patos Sticks’in reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.   


Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede geniş bir izleyici kitlesine sahip Sahil Güvenlik dizisinin güzel oyuncusu, Patos’un yeni ürünü Patos Sticks’in reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. Çekimleri Kostarika’da gerçekleştirilen reklam filmi, Ocak ayından itibaren Türkiye’de gösterime girecek.


Hayranlarına Twitter aracılığıyla duyurdu
Kampanya için çekilen reklamın ilk duyurusunu Twitter’dan yapan Pamela Anderson, Patos Sticks tanıtımı için Şubat ayında İstanbul’a geleceğini belirtti. Twitter ve Facebook’tan paylaştığı duyuruya Türklerin espri anlayışının çok hoşuna gittiğini ekleyen Anderson, hayvan hakları konusunda da Türklerin duruşunu beğendiğini ve bu konuda Türkiye’den destek görmenin kendini mutlu ettiğini söyledi.


Pamela Anderson’un Twitter’ı hareketlendiren mesajı tam olarak şöyleydi:
“On my way to Istanbul in Feb. to promote a commercial I just finished for Patos chips--they had a great sense of humor- they also seem sympathetic to animal issues- and are giving me green light to use forum for that as well” (Çekimlerini yeni bitirdiğim Patos cipslerinin tanıtımı için Şubat’ta İstanbul’dayım. Settekilerin çok iyi bir espri anlayışı vardı, ayrıca hayvan hakları konusunda da çok ilgililer ve bu konuda bana destek veriyorlar.)


Sosyal olaylara karşı duyarlılığı ve aktivist yönüyle de tanınan Kanadalı oyuncu, fok balıklarının avlanmasına karşı düzenlenen protestolarda ön saflarda yer almış, AIDS hastalığı konusunda toplumsal bilinç oluşturmak için dünya çapında birçok kampanyaya destek vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin