Paramparça'da Dilara, Harun'u seçti

Star TV'de ekrana gelen dizinin 63. bölümünde neler olacak? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'da Dilara, Harun'u seçti

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 62’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



DİLARA, HARUN’U SEÇTİ



Cihan, Dilara ve Demir’in medyada yer alan ‘mutlu aile tablosu’ fotoğrafları ortalığı karıştırdı. Harun gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, Ayşe ise, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşündü. Harun, Maide Hanım’ın kışkırtmasıyla yalıyı bastı ve Demir’i kaçırdı. Dilara, Cansu ile birlikte her yerde Harun’u ve Demir’i aradı. Cansu, Harun’u arayıp Demir’i geri getirmesini istedi. Harun, Demir’i Dilara’ya geri vermek istedi ama Maide Hanım, engelledi. Özkan, Sevinç’e aşık oldu. İntikam planları yapan Burhan, Rahmi Bey ile sohbetini ilerletti. Ozan, Candan’ın kafede çalışmadığını öğrendi ve niyetinin ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Dilara, Harun’un herkesi ve her şeyi arkasında bırakıp, yalnızca Demir ve kendisiyle birlikte yeni bir hayata başlama teklifini kabul etti. Harun çok mutlu oldu. Uçakları tam kalmak üzereyken Maide Hanım’dan gelen telefon ise, Harun’un mutluluğunu sonlandırdı. ‘Paramparça’nın 63’üncü bölümündeki bu anlar #çocuğumiçin hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜM DE HEYECAN DOLU



Maide Hanım, Harun’a telefonda ne söyledi? Harun ve Dilara’yı şimdi neler bekliyor? Cihan, tüm bu yaşananları öğrenecek mi? Ayşe ile Cihan’ın arasında neler yaşanacak? Maide Hanım’ın yeni planı ne? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Paramparça’nın 2 Mayıs Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin