Paramparça'da Dilara, Harun'u affetmedi!

‘Paramparça, dün akşam ekrana gelen bölümüyle heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'da Dilara, Harun'u affetmedi!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 66’ıncı bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



HARUN, AYŞE’YLE CİHAN’I GÖRECEK Mİ?



Dilara ve Gürpınar Ailesi, Ozan’ın Dilara’nın aleyhine şahitlik yapacağını duyunca şoke oldu. Ancak Ozan, mahkeme salonuna girmeden adliyeyi terk etti ve annesinin aleyhine şahitlik yapmadı. Harun da adliyeye geldi ve Dilara’ya görünmeden olanı biteni takip etti. Dilara tutuklanarak cezaevine götürüldü. Dilara’nın o anlarına tanıklık eden Harun, büyük bir üzüntü yaşadı ve acı duydu. Harun, Candan’ı buldu ve onu, Dilara’yla ilgili kaydı kendisine vermesi ve şikayetinden vazgeçmesi için tehdit etti.  Dilara tutuklandığı için Maide Hanım da büyük bir suçluluk hissetti. Maide Hanım, Candan’dan Dilara’yla ilgili kaydı aldı ve Harun’a verdi. Harun, cezaevine gelip Dilara’dan af diledi ama Dilara, Harun’u affetmedi. Cihan, Candan’dan uzak durması için Ozan’ı uyardı. Baba oğul arasında sert bir tartışma yaşandı. Ozan, aşık rolleri oynayan Candan’a kendini kaptırdı. Ayşe, işe ihtiyacı olduğunu söyleyen hastası Hatice’yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve götürdü. Maide Hanım, Ayşe’nin gerçek annesi Hatice’yi karşısında görünce büyük bir şok yaşadı ve tedirgin oldu. Harun, kimsenin olmadığı bir sırada oğlunu görmek için gizlice yalıya geldi ve Cihan’la karşı karşıya gelmelerine ramak kaldı. Cihan ve Ayşe’nin geldiği restorana aynı anlarda Harun da misafirlerini getirdi. Ayşe, Harun’u gördü. ‘Paramparça’nın 66’ncı bölümündeki bu anlar #intikamiçin hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR



Harun, Ayşe ve Cihan’ın sevgili olduklarını öğrenecek mi? Dilara’yı cezaevinde neler bekliyor? Cihan ne yapacak? Harun, kendini Dilara’ya affettirebilecek mi? Maide Hanım ile Hatice arasında neler yaşanacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Paramparça’nın 23 Mayıs Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.



"Paramparça'da Dilara, Harun'u affetmedi!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin