'Paramparça'da Cihan'a büyük şok!

Paramparça'nın dün akşam ekrana gelen 65’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça'da Cihan'a büyük şok!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 65’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



CİHAN, DİLARA’YI EVDEN KOVDU



Dilara’nın Harun’la görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden çılgına döndü, büyük bir hışımla yalıya geldi fakat Dilara’yı bulamadı. Ozan’la Candan’ın birlikte oldukları haberini gören Dilara, Candan’ın evine geldi. Ona, Ozan’dan uzak durmasını söyledi, gözdağı vermek için de silahını Candan’a doğrultu. O sırada Ozan eve geldi ve Dilara’ya müdahale etmek isterken silah ateş aldı. Candan ise tüm bu olup bitenleri gizlice cep telefonuna kaydetti.



Dilara, Harun’la görüştüğünü Cihan’a itiraf etti. Sırtından hançerlendiğini düşünen ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen Dilara’yı evden kovdu. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan geldi. Harun, DNA raporunu gösterip, Dilara’ya Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyledi. Dilara, Harun kendisine güvenmediği için yıkıldı. Rahmi, Candan’ı korkutmak maksatlı vurması için bir adamı azmettirdi. Ancak işler planladığı gibi gitmedi ve Dilara, Candan’ın öldürmeye azmettirmekten tutuklandı. Maide, yalıdan aldığı emziğin Demir Alaz’ın olmadığını anladı. Harun da bu durumu öğrendi ve çok öfkelendi.  Dilara mahkemeye çıktı. Ozan da onun aleyhine şahitlik yapmak üzere mahkemeye geldi. ‘Paramparça’nın 65’inci bölümündeki bu anlar #sendegidersen hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR



Ozan, Dilara’nın aleyhine şahitlik yapacak mı? Dilara tutuklanacak mı? Cihan’ı neler bekliyor? Dilara’yı bir kez daha kaybeden Harun ne yapacak? Maide Hanım, hatasını telafi edebilecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Paramparça’nın 16 Mayıs Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.



"'Paramparça'da Cihan'a büyük şok!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin