'Paramparça'da Cihan ve Dilara evlendi, Harun yıkıldı!

‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 55’inci bölümü büyük sürprizlere sahne oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça'da Cihan ve Dilara evlendi, Harun yıkıldı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 55’inci bölümü büyük sürprizlere sahne oldu. 



PARAMPARÇA'NIN 55.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

'Paramparça'da Cihan ve Dilara evlendi, Harun yıkıldı!
Harun, nikah odasına gelerek Dilara’ya bir defter verdi. Cihan ve Dilara yeniden evlendi. Harun, öfke krizi geçirdi ve Veli Baba’nın mekanının altını üstüne getirdi. Maide, hastaneye Candan’ın yanına gitti. Cihan, silahının kayıp olduğunu öğrendi. Nergis, Cansu ile konuşarak Deniz’den ayrılmasını ima etti. Özkan, Cihan’ın silahını almak için Harun’un evine girdi. Hazal yalanlarına bir yenisini daha ekledi ve müzik aletleri satıcısının kendisini dövdüğünü söyledi. ‘Paramparça’nın 55. bölümündeki bu anlar 'vazgeçemiyorum' hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.



YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR



Hazal’ın, dövüldüğünü sanan Cihan ne yapacak? Hazal’ın yalanı ortaya çıkacak mı? Harun, Cihan’la yeniden evlenen Dilara’dan artık vazgeçecek mi? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 7 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin