Paramparça'da Cihan ile Harun karşı karşıya geliyor! İşte fragman

Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'da Cihan ile Harun karşı karşıya geliyor! İşte fragman

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve barış falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait Paramparça dizisi yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranında olacak.



İşte 69.bölümde yaşanacaklar...



Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur. Cihan her şeyin bir tuzak, Ayşe’nin de bu tuzağın bir parçası olduğuna inanır. 





Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile, Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır. 



Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihan yıkılır.



"Paramparça'da Cihan ile Harun karşı karşıya geliyor! İşte fragman" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin