Paramparça'da bu hafta: Cihan'dan şaşırtan teklif

Paramparça’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde neler olacak? İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'da bu hafta: Cihan'dan şaşırtan teklif

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde usta oyuncu Hümeyra da Maide karakteri ile diziye dahil oluyor.



HARUN YA ÖĞRENİRSE?



Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse?



ACISINI KALBİNE GÖMÜYOR

Paramparça'da bu hafta: Cihan'dan şaşırtan teklif
Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur.



RAHMİ VE DENİZ HESAPLAŞIYOR



Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır... Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler.



Paramparça 15 Şubat Pazartesi saat 20.00'de Star'da



 



 



 



 



 



 



 



 



Yayın Günü: 15 Şubat Pazartesi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin