Paraları ödenmeyince sete çıkmadılar!

Çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan Bordo Bereliler Suriye filminin yapımcıları, kamera arkası çalışanlarının ücretlerini yatırmadı.

Google Haberlere Abone ol
Paraları ödenmeyince sete çıkmadılar!

Geçtiğimiz yıl çekimleri Adana'da yapılan Bordo Bereliler Suriye filminin yapımcıları Erdoğan Yaprak ve Ali Ertem kamera arkası çalışanlarının paralarını ve ssk ödemelerini yatırmadı. İkinci film, Bordo Bereliler Afrin filmi için çekimler başladı,  paraları ödenmeyen bazı oyuncular sete çıkmadı. 



Bursa'da çekimlerine başlanan Bordo Bereliler Afrin filminde de para krizi ortaya çıktı. Paralarını alamayan oyuncular sete çıkmadı. Sette kamera arkasında çalışan ve ismini vermek istemeyen set çalışanı, "Ali Ertem ve Erdoğan Yaprak sürekli Allah din kitap ve kul hakkı kalmaz bizde türü konuşmalar yaparak insanlara karşı güven tazeliyorlar. İlk filmin kamera arkası çalışanlarının çoğu paralarını alamadılar. Bu yapımcılar alacağınızı istediğiniz zaman bizim borcumuz yok deyip telefonlara çıkmıyorlar" dedi.



Bordo Bereliler Suriye filminde oynayan Açelya Elmas, Yaşar Uzer, Burak Arslan ve Turgay Atalay gibi oyuncular paraları ödenmeyince Bordo Bereliler Afrin filminin kadrosunda yer almadı. 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin