Özgür Yici: 'Ünlüler 'Pıhtı' için naz yapmadı'

Bir çok ünlü isim '13 Ekim Dünya Tromboz Günü' sosyal sorumluluk kampanyasına destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Yici: 'Ünlüler 'Pıhtı' için naz yapmadı'

Zülfü Livaneli, Sinan Tuzcu, Cem Yılmaz, Ferhat Göçer ve başka bir çok ünlü isim '13 Ekim Dünya Tromboz Günü' sosyal sorumluluk kampanyasına destek verdi. Ajans Başkanlığını Özgür Yici'nin yaptığı Çok Net Medya Dijital İletişim Ajansı'nın hazırladığı kampanya ilk gün 300 binin üzerinde izlenme rakamına ulaştı.



13 Ekim Dünya Tromboz Günü için Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği PHT PE Çalışma Grubu tarafından desteklenen kampanyaya sayısız sanatçıdan destek geldi. Dijital İletişim Ajansı Çok Net Medya'nın hazırladığı kampanyada Cem Yılmaz'dan Zihni Göktay'a Zülfü Livaneli'den Ebru Cündübeyoğlu'na çok sayıda sanatçı tromboza yani pıhtıya dikkat çeken kısa konuşmalar yapıyor.



Doç. Dr. Gökçen Orhan'ın da bir son konuşma yaptığı çalışma için Özgür Yici şöyle konuştu: "TKDCD başkanı sayın Prof. Dr. Rüçhan Akar'ın getirdiği yeni soluk vizyoner işler yapmaya olanak tanıyordu. Sanatçılar, zamanlamalar, kayıt, ses, ışık, montaj her aşaması heyecanla geçti. Hiçbir ünlü desteğini esirgemedi, son derece olumlu sıcak tepkilerle karşılaştık, naz yapmadılar diyebilirim. Fakat çok başarılı bir çalışma çıktı ortaya. İnsanların hayatlarını tehdit eden böyle bir olduyu tanımaları konusunda Çok Net Medya olarak biz de bir ucundan tutma şansı yakaladığımız için çok mutluyuz."



İşte, ünlü isimlerin paylaştığı mesajlar;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin